Regija

‘Bojkovićeva kampanja s prebijanjem TikTokera se pretvorila u sprdnju, htio sam meč da vidimo je li najbolji‘

Miloš Janičić

 Screenshot/YouTube (MMA Institut)
Miloš Janičić ponovno se očitovao o svojim namjerama da uđe u oktogon sa ‘Skull Crusherom‘

"Beef" koji se stvorio između dvojice regionalnih boraca, Marka Bojkovića (7-0) i Miloša Janičića (17-3), a nakon što je potonji objavio snimke s njihovih sparinga, još se uvijek nije ugasio. Svjedočili smo tome i sredinom prošlog mjeseca na FNC 18 priredbi u Banja Luci, uoči koje je došlo do sukoba između Janičića i Bojkovićevog trenera Ivana Đorđevića "Icka", a crnogorski borac sada se ponovno očitovao o cijeloj priči sa "Skull Crusherom".

"Nisam ja puno ni pričao nego sam izbacio taj ‘clip‘ da dobijem meč jer se Bojkovićeva i ‘Ickova‘ kampanja počela pretvarati u sprdnju s glumatanjem na mečevima i prebijanjem YouTubera i TikTokera. Sjetimo se samo naših sparinga, radili smo tri sparinga u razdoblju od godinu, godinu i pol, i rekoh hajde da vidimo pošto kaže da je najbolji. Forsiraju tu priču da je najbolji i onda sam to napravio da dobijemo taj meč", ispričao je Janičić tijekom nedavnog gostovanja u MMA Institutu.

S obzirom na stav Bojkovićevog tabora, iz kojeg je više puta ponovljeno kako ih ne zanimaju mečevi s regionalnim borcima, već izgradnja karijere i put prema većim organizacijama, napose UFC-a, za pretpostaviti je da se borba s Janičićem ipak neće dogoditi, barem ne u neko dogledno vrijeme. Kao što smo u utorak izvijestili, Bojković će 7. rujna na FNC 19 priredbi u Puli odmjeriti snage s ukrajinsko-armenskim borcem Samvelom Vardanyanom (10-1).

Linker
13. rujan 2024 15:02