UFC

Aldo izazvao Sterlinga: ‘Potpiši ugovor, mi smo najbolji u bantam kategoriji!‘

Jose Aldo vs Pedro Munhoz

 USA TODAY Network/ddp USA/ProfimediaUsa/Profimedia
Legendarni Aldo objasnio zašto bi on trebao biti sljedeći na redu

Aljamain Sterling (21-3) odgovorio je na prozivku Josea Alda, koji mu je rekao da 'potpiše ugovor'. Sterling je inače u svojoj trenutno posljednjoj borbi svladao Petra Yana (16-3) te na taj način zadržao titulu prvaka bantam kategorije. Neposredno nakon pobjede, Sterling je izrazio interes za borbu protiv TJ Dillashawa (18-4), no ubrzo je prozvao i legendarnog Alda (31-7).

Podsjećamo, Jose Aldo je u svom trenutno posljednjem nastupu svladao Roba Fonta (19-5) u prosincu (dvanaesti mjesec) prošle godine jednoglasnom sudačkom odlukom nakon pet rundi borbe.

Brazilac je na svom Twitter profilu prozvao aktualnog prvaka pozvavši ga da potpiše ugovor: ''Aljamain, čekam te da potpišeš ugovor za našu borbu. Nema dvojbe da fanovi žele gledati tu borbu. Mi smo trenutno dva najbolja borca u bantam kategoriji u UFC-u.''

Iako je Aldo trenutno četvrti na rang ljestvici, objasnio je zašto bi se upravo on sljedeći trebao boriti za pojas: ''Neka se ostali dečki bore i izmjenjuju uvrede na internetu. Po mom mišljenju nema smisla dati priliku tipu koji je bio suspendiran dvije godine zbog varanja da se bori za titulu nakon pobjede podijeljenom odlukom, koju je po meni izgubio.'' (Misli na Dillashawa).

Izgleda da je i prvak Sterling zainteresiran za borbu protiv legendarnog Alda, pa je na svom Twitter profilu kratko prokomentirao: ''Dana White, Sean Shelby, kad se sastajemo? Puno novca se treba zaraditi!''

Linker
24. travanj 2024 07:07