UFC

Aleksandar Rakić o revanšu Ankalaeva i Walkera: ‘On će pobijediti, ali ne zato što je bolji borac‘

Aleksandar Rakić

 Screenshot/YouTube (MMA Hour)
Uzimajući u obzir sve segmente borbe, Rakić je ipak dao prednost dagestanskom borcu

Jedna od najkontroverznijih prošlogodišnjih UFC borbi, ona između Magomeda Ankalaeva i Johnnyja Walkera, dobit će svoj revanš na pet rundi. Dagestanski i brazilski borac srednje divizije predvodit će, naime, prvu UFC-ovu Fight Night priredbu u novoj 2024. godini, a koja će se održati ovog vikenda u Apexu. Brojni borci i analitičari već su iznijeli svoje prognoze povezane s ponovnim obračunom Ankalaeva i Walkera, a među posljednjima je to učinio i njihov konkurent iz UFC-ove poluteške divizije - Aleksandar Rakić.

"Mislim da će Ankalaev pobijediti u toj borbi. Ne zato što je bolji borac, već zato što donosi pametnije odluke", rekao je Rakić tijekom nedavnog gostovanja u MMA Houru pa nastavio: "Walker je uzbudljiv borac, vrlo ga je zabavno gledati, ali kada se radi o kombiniranju stvari, hrvanju i udarcima, smatram da Ankalaev ima bolje alate za pobjedu u toj borbi".

Podsjetimo, Rakić trenutno zauzima petu poziciju UFC-ovog "light heavyweight" divizije, a nakon gotovo dvogodišnjeg izbivanja, u oktogon će se vratiti na UFC 300 priredbi, gdje će odmjeriti snage s Jirijem Prochazkom.

Linker
03. svibanj 2024 06:48