UFC

Aleksandar Rakić otkrio kada bi ga mogli gledati u kavezu: ‘Želim Ankalaeva ili Blachowicza‘

 Aleksandar Rakić
 

 Seokyong Lee/Shutterstock Editorial/Profimedia
U trenutno posljednjem nastupu se ozlijedio, tako da je nekoliko prethodnih mjeseci posvetio oporavku i pripremi

U petom mjesecu prošle godine Aleksandar Rakić je imao najvažniji meč u dosadašnjoj karijeri, no nažalost je nesretno završio. Ozlijedio je ligamente koljena u trećoj rundi borbe te je tom prilikom Blachowicz upisao pobjedu tehničkim nokautom. Radi se o koljenu kojeg je već ranije u svojoj karijeri ozlijedio, tako da je uslijedio duži oporavak.

Nakon poraza od Volkana Oezdemira, Rakić je upisao dvije vrijedne pobjede i to protiv Anthonyja Smitha i Thiaga Santosa. Borbom protiv Blachowicza se nadao da će izboriti napad na pojas, no u najgorem mogućem trenutku je koljeno popustilo te je borba prekinuta.

No, Rakić već ima ideju kada se želi vratiti i protiv koga. Jučer je tokom UFC 283 priredbe bio aktivan na svom Twitter profilu gdje je otkrio neke zanimljive informacije. Prvo je Gloveru čestitao na odličnoj karijeri jer se veteran umirovio nakon poraza od Jamahalla Hilla, a zatim je odgovorio na dva pitanja.

Prvo su ga pitali kada se namjerava ponovno boriti, na što je Rakić odgovorio u petom ili šestom mjesecu. Naravno, nije izostalo ni pitanje o idućem potencijalnom protivniku. Na to je Rakić odgovorio da se želi boriti protiv Ankalaeva ili ponovno protiv Jana Blachowicza.

Revanš protiv Blachowicza možda i nije toliko nerealna opcija s obzirom na način na koji je Rakić izgubio u tom meču. Istina, pobjeda je Janu upisana tehničkim nokautom no isključivo zbog Rakićeve ozljede koju mu on nije nanio.

Što će biti sljedeće za Rakića, u skorijem vremenu bi to trebali i definitivno saznati. Nadamo se kako se u potpunosti oporavio od ozljede te da je spreman za nove nastupe.

Linker
11. travanj 2024 03:23