UFC

Alex Pereira više neće čekati Adesanyu: ‘Dao sam mu priliku, ali on mi se rugao i smijao. Zna da može izgubiti‘

Alex Pereira (lijevo) i Israel Adesanya (desno)

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
Sve i da želi, nema apsolutno nikakve logike da Adesayna sada napadne pojas u poluteškoj, pogotovo jer je u posljednjem meču poražen od Stricklanda i izgubio je titulu u srednjoj

Nakon što je nedavno nokautirao Jirija Prochazku, Alex Pereira odlučio se za pomalo neočekivan potez. U kavezu je prozvao Israela Adesanyu i ponudio mu trilogiju u poluteškoj kategoriji, iako to nije izvedivo jer nema nikakvih osnova da se Adesanyi pruži napad na titulu u poluteškoj kategoriji.

Adesanya je također rekao kako ga sada duži vremenski period neće biti u kavezu, ali i da hoće, napad na titulu u poluteškoj ne može dobiti. Pereira je jučer rekao kako ga ne namjerava čekati, nego će sada krenuti dalje jer izazivača itekako ima.

‘‘To mi više nije važno. Prozvao sam ga u kavezu nakon osvajanja titule, htio sam mu dati šansu, a vidim kako ne pokazuje nikakvo poštovanje prema tome. Smijao mi se i zbijao nekakve šale. Meni to više nije važno, dao sam mu šansu. Ako se pojavi, odlično, a ako ne, nije ni bitno‘‘, rekao je Pereira za Ares FC.

‘‘Sumnjam da se ionako želi boriti sa mnom, pobijedio me je jednom. To mu je bio veliki san i to je učinio, ali sada zna da kada uđe sa mnom u kavez, svašta se može dogoditi. Može opet izgubiti, tako da ne vjerujem da je motiviran ponovno se boriti sa mnom‘‘, dodao je.

Sve i da želi, nema apsolutno nikakve logike da Adesayna sada napadne pojas u poluteškoj, pogotovo jer je u posljednjem meču poražen od Stricklanda i izgubio je titulu u srednjoj. Prvo bi mu trebala neka pobjeda u poluteškoj, no izgleda da Adesanya o tome ni ne razmišlja.

Linker
04. svibanj 2024 16:00