UFC

Aljamain Sterling odgovorio na kritike Dane Whitea: ‘Činiš me ku***om, nemoj to raditi, o***bi s tim!‘

Aljamain Sterling

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
Smatra da ne dobiva poštovanje koje je zaslužio

Aljamain Sterling priznaje da nije na istoj valnoj duljini sa svojim promotorom, ali volio bi ići naprijed. Predsjednik UFC-a Dana White nedavno je najavio UFC 292 za 19. kolovoza (osmi mjesec) u Bostonu, za koji je rekao da će ga predvoditi Sterling protiv Seana O‘Malleyja. Međutim, nekoliko dana kasnije, Sterling je naznačio da se mora oporaviti prije nego što dođe do borbe.

Nakon subotnjeg UFC Fight Night 224 događaja u Las Vegasu, White je upotrijebio nevjerujući ton dok je govorio o Sterlingu i sljedećoj obrani pojasa UFC prvaka u bantam kategoriji.

“Aljo je jedan od onih tipova koji se jednostavno ne mogu maknuti sami sebi s puta. Navodno je spreman za borbu. Zašto je to rekao, tko zna? Borba je tu, to je jasno.”

Sterling je odgovorio na to te upitao zašto mu White i UFC ne daju priznanje i poštovanje koje misli da je zaslužio.

“Ako želiš da ja budem negativac, reci mi iza zatvorenih vrata, iza scene, ‘Aljo, ovako ćemo. Ovo je scenarij. Evo ga… Ovo je ono što vidimo. To je ono što obožavatelji vide na tebi. Zašto jednostavno ne učinimo ovo što je moguće luđim‘, rekao je Sterling.

“Dopustite mi da budem lik, ali ubacite me u šalu. Hajdemo se šaliti zajedno, ali ne kada ćeš nastaviti raditi te stvari i onda me činiti ku***om, nemoj to raditi, o***bi s tim!"

Ako će se Sterling boriti protiv O‘Malleya 19. kolovoza (osmi mjesec), to će mu biti druga borba za naslov u otprilike tri mjeseca – netipičan tempo za prvaka. Sterling je potvrdio da se planira boriti, nastavljajući ono što vidi kao trend udovoljavanja zahtjevima UFC-a.

“Svaki put kad su od mene tražili da se borim, ja sam se pojavio svaki put - i pobijedio. To je kao, u kojem trenutku dobivam kredit od UFC-a i Dane? Želim dobiti tretman koji zaslužujem svojim izvedbama, ne vjerujem da tražim previše", zaključio je "Funkmaster".

Linker
17. travanj 2024 06:46