UFC

Dana White poručio Sterlingu: ‘Takve stvari se ne govore kad promoviraš borbu, sam sebi si kriv‘

Aljamain Sterling

 Justin Renfroe/Zuma Press/Profimedia
Dani je zasmetalo kad je Sterling rekao da će se boriti ‘‘ako mu tijelo izdrži‘‘, što svakako zvuči kao izigravanje žrtve

Ovih dana smo svjedočili velikim tenzijama na relaciji Aljamain Sterling – Dana White. Ono što prvaku bantam kategorije smeta kod njegovog šefa jest to što smatra kako mu Dana ne odaje priznanja koja zaslužuje, a osim toga smatra da se Dana u javnosti trudi prikazati ga u što lošijem svjetlu.

Neki dan je Sterling rekao kako mu to jako smeta kod UFC-ovog predsjednika, a i realnost je takva da Dani Sterling i nije najdraži prvak. Na takve komentare se jučer osvrnuo sam Dana, a sve je po običaju i demantirao:

‘‘Ja nisam taj koji je prije borbe izašao u javnost i rekao da će se boriti ‘ako mi tijelo izdrži‘. To je on sam rekao. Ako nisi zdrav, onda ni nemoj uzimati borbe. Dat ćemo borbu nekom drugom, organizirat ćemo borbu za privremenu titulu ili nešto tako‘‘, rekao je Dana za FanSided.

‘‘Ne možeš početi promovirati borbu i govoriti stvari tipa ‘borit ću se ako mi tijelo izdrži‘. Koja je prva stvar koja se nakon toga dogodila? Na pressici su me pitali hoće li se Sterling boriti. Što da ja na to da odgovorim? Ne znam kako je to protumačio da mu ne odajem priznanje. Cejudo me nakon toga zvao i molio me da mu nađem drugog protivnika, a ja sam pitao ‘zašto, je li Aljo odustao?‘. Sam je kriv za to, kako to može biti moja krivica?‘‘, zapitao se Dana.

Sterling uistinu ponekad zna imati takve izjave u kojima se nastoji prikazati kao žrtva, a i djeluje kao da ga Dana ne voli previše. Hoće li sve izgladiti van kamera, samo oni znaju.

Linker
15. lipanj 2024 17:09