UFC

Aljamain Sterling opleo po O‘Malleyju: ‘Nije tako velika zvijezda kao što misli, a definitivno se nećemo boriti u Bostonu‘

Sean O‘Malley i Aljamain Sterling

 PX IMAGES/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA Px Images/abaca/abaca Press/profimedia
Sterling također ne shvaća zašto je ljudima privlačan lik O‘Malleyja

UFC prvak bantam kategorije Aljamain Sterling nije impresioniran imidžem Seana O‘Malleyja. Očekuje se da će Sterling (23-3, 15-3 UFC) u sljedećem nastupu braniti svoj pojas protiv O‘Malleya. Nakon što je zadržao svoju titulu u bantam kategoriji protiv Henryja Cejuda prošle subote na UFC-u 288, Sterling je pozvao O‘Malleyja u oktogon na sučeljavanje.

O‘Malley (16-1, 8-1 UFC) proglasio je sebe najvećom zvijezdom u bantam kategoriji, ali Sterling kaže da ništa ne ukazuje na to.

“Sean O‘Malley je definitivno kandidat broj 1, tako da će on dobiti sljedeću borbu. Ali on nije toliko privlačan kao što misli da jest. Da je bio tako velik kao što kaže da je, postigao bi veće rezultate nego Bo Nickal u Contender Seriesu. Mislim da svi znamo da to nije tako. Dakle, u svom svemiru, on misli da je veliki tip, ali ovo je šou Aljamaina Sterlinga”, poručio je "Funkmaster" koji također ne shvaća zašto je ljudima privlačan lik O‘Malleyja.

"On je smiješan tip. Ne shvaćam zaljubljenost u njega, kao što se tiče njegove osobnosti. Kad on priča, ja kažem, ‘Ne shvaćam u čemu je velika stvar s njim.‘ Shvaćam zaluđenost oko Conora McGregora, stvari koje on govori su smiješne, duhovit je. Sean ne govori takva sr**a. On samo, kao, priča. Pretpostavljam da je to samo šarena kosa, tetovaže na licu. Ima neke ozbiljne vještine, pretpostavljam.”

O‘Malley želi izazvati Sterlinga na UFC-u 292, koji se očekuje 19. kolovoza u Bostonu, ali Sterling je rekao da se neće ponovno boriti do rujna.

“On dolazi u moj šou i ja ću diktirati i odabrati gdje ćemo se boriti – i to neće biti j***ni Boston. Sean O‘Malley ne može utjecati na to gdje će se ova borba održati. Borit će se u kada ja odaberem vrijeme i kad budem htio izaći i ponovno se natjecati. Rekao sam rujan, tako da mu je bolje da bude spreman za borbu u rujnu”, zaključio je.

Linker
28. travanj 2024 00:01