UFC

Amanda Nunes odgovorila na pitanje hoće li se opet boriti protiv Valentine Shevchenko: ‘Znam koje su joj ‘rupe‘ u igri!‘

Amanda Nunes

 CANADIAN PRESS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Canadian Press/shutterstock Editorial/profimedia
Za razliku od mnogih, Nunes nije bila iznenađena što je vidjela njen pad

Amanda Nunes sumnja da će se ponovno sresti s Valentinom Shevchenko u kavezu. UFC prvakinji u dvije kategorije ne sviđaju se njezine šanse da se treći put bori protiv Shevchenko – pogotovo jer je Shevchenko izgubila naslov UFC ženske muha kategorije prije nekoliko mjeseci od Alexe Grasso.

"Da, ne znam, Mislim da već imam puno toga u kategoriji i ne mislim da će UFC stati i onda se vratiti s tim prijedlogom. To ništa ne prodaje.”

Tadašnja potencijalna superborba između Nunes i Shevchenko bila je jedna od fantastičnih borbi o kojima se najviše pričalo u MMA-u.

Nunes je dva puta pobijedila Shevchenko – jednom 2016. godine, a potom i godinu kasnije – ali mnogi i dan danas misle da je Shevchenko učinila dovoljno da dobije drugu borbu, pa je samim time pobuđen interes za trilogiju.

Shevchenko, koja drži rekord za najviše uzastopnih obrana naslova u povijesti UFC-a za žene, nedavno je doživjela kraj svoje dominantne vladavine nakon što ju je Meksikanka Alexa Grasso pobijedila u sunaslovnoj borbi večeri UFC-a 285 u ožujku (treći mjesec).

Za razliku od mnogih, Nunes nije bila iznenađena što je vidjela njen pad.

"Nisam se iznenadila. Borila sam se s Valentinom kad je bila u najboljim godinama i obje smo rasle. Valentina ima puno rupa koje mogu vidjeti. Tada to nisam mogla kapitalizirati, ali se ne čudim da je Grasso to uspjela.”

Nunes (22-5, 15-2 UFC) vraća se u kavez u subotu u nadi da će obraniti svoj pojas u bantam kategoriji protiv Irene Aldane (14-6, 7-4 UFC), jedne od timskih kolegica Grasso. Njih dvije predvode UFC 289 koji se održava ovaj vikend u Rogers Areni u Vancouveru.

Linker
19. travanj 2024 00:08