UFC

(VIDEO) ‘Ranjeni lav i dalje je lav‘: Pogledajte najbolje trenutke UFC 289 konferencije za medije

Charles Oliveira (lijevo) i Beneil Dariush (desno)

 Screenshot (youtube, Ufc)
Glavna imena UFC 289 eventa izašla su pred medijske predstavnike, ali i pred fanove

Sve smo bliže UFC 289 eventu koji se održava u Kanadi, a kako to obično biva, UFC je u četvrtak navečer održao konferenciju za medije pred medijskim predstavnicima, ali i pred navijačima.

Amanda Nunes i Irene Aldana predvode UFC 289 event, ali mnogi će se složiti da najviše pozornosti privlače Charles Oliveira i Beneil Dariush. Dvojica elitnih boraca lake kategorije vjerojatno se bore za status sljedećeg izazivača.

Oliveira u meč ulazi nakon prekinutog niza od 11 uzastopnih pobjeda. Brazilac je u desetom mjesecu prošle godine izgubio od Islama Makhacheva prekidom u drugoj rundi, a mnogi se pitaju u kakvom će se mentalnom stanju vratiti Oliveira. ‘‘Do Bronx‘‘ je imao uistinu turbulentno razdoblje u kojem se učestalo borio s najboljim borcima u kategoriji, a gubio je i pojas zbog kontroverznog pada na vagi. Sve je kulminiralo lošom izvedbom protiv Islama Makhacheva, ali Oliveira tvrdi da je njegova ‘‘glad‘‘ i dalje prisutna.

‘‘Ranjeni lav i dalje je lav. Osjećam kao da se izdižem iz pepela. Ja sam šampion i to ću vam dokazati.‘‘

Beneil Dariush s druge strane u meč ulazi u pobjedničkom ritmu. Čak osam uzastopnih pobjeda upisao je Dariush, a jedna ga dijeli od potencijalnog napada na titulu koja je u vlasništvu Islama Makhacheva. Morat će Dariush proći preko Charlesa Oliveire ako želi napad na pojas, a unatoč Oliveirinom slabom prošlom nastupu, Dariush vjeruje da ga čeka jako težak meč.

‘‘To je Charles Oliveira, on je uvijek opasan i spreman. Neću ući u meč razmišljajući da dolazi mekan jer je izgubio prošli meč. Dobro shvaćam tko je Charles Oliveira, ali ući ću u kavez i odraditi ću posao.‘‘, rekao je Beneil.

Atmosfera na konferenciji za medije bila je vrlo dobra, a dodatno su ju podizali energični borci poput Mikea Malotta koji nastupa pred domaćom publikom, te Natea Landwehra koji silno uživa u činjenici da nastupa na ‘‘main cardu‘‘ velikog UFC-ovog eventa.

Sažetke konferencije za medije, kao i sučeljavanja boraca možete pogledati u videu ispod teksta.

Linker
22. travanj 2024 21:08