UFC

Anthony Smith se poistovjetio s Volkanovskim: ‘Imamo sve u životu, zato nam trebaju novi izazovi, treba nam ime‘

Anthony Smith 

 Diego Ribas/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Smith i Volkanovski su ipak u drugačijim pozicijama jer je Volkanovski dominantan prvak, dok Smith to nije

Nedavno je za drugi mjesec i UFC 298 potvrđen povratak Alexandera Volkanovskog, kao i njegov protivnik koji će biti Ilia Topuria. Volkanovski je prošloga mjeseca na UFC 294 priredbu uskočio na ‘‘short notice‘‘ protiv Islama Makhacheva te je izgubio nokautom u prvoj rundi, no odmah je najavio da neće dugo čekati.

Za manje od tri mjeseca je ponovno u akciji, a Anthony Smith je rekao da razumije zašto se Volkanovski želi boriti na što više PPV priredbi. Smatra kako biti prvak ipak nije toliko jednostavno te da su opcije doista limitirane:

‘‘Razumijem da kada ste prvak u nekoj kategoriji, imate ograničen broj PPV priredbi svake godine, odnosno nekoliko mjesta na kojima se možete boriti u toj godini. Morate onda čekati i izazivače, pogotovo ako ste dominantni kao Volkanovski. Nema toliko boraca za koje su ljudi uvjereni da imaju šanse‘‘, rekao je Smith u ‘‘The MMA Houru‘‘.

‘‘Razumijem. Rekao je kako ima odličnu ženu, fantastičnu obitelj. Život je dobar. Ima novac u banci, ima i lude prilike. Ja se isto tako osjećam. Ništa mi u životu nije loše, tako da ne lovim ništa. Počinjem starjeti, a ne znam što moram činiti tako da trebam nešto za čim ću ići. Trebam metu, nešto na čemu ću raditi. Trebam datum, ime, nešto što me izluđuje‘‘, dodao je.

Smith i Volkanovski su ipak u drugačijim pozicijama jer je Volkanovski dominantan prvak, dok Smith to nije. Kako god, lijepo je vidjeti da obojici ide u životu i da su željni novih izazova i dobrih protivnika.

Linker
01. svibanj 2024 15:57