UFC

Ben Askren: Colby Covington je lažnjak, jedina istina je da je uistinu seronja

Ben Askren
Ben Askren izuzetno dobro raspoložen čeka svoju subotnju borbu protiv Jorgea Masvidala na UFC 239 eventu. Uvjeren je da mu pobjeda donosi borbu za titulu i da će tim putem preskočiti Colbyja Covingtona. Njega je ovim putem prokomentirao izjavivši kako je cijeli njegov nastup gluma.

Askren je na medijskom danu UFC 239 eventa razgovarao s Arielom Helwanijem. U vrlo opuštenoj atmosferi dotakli su se teme onoga što Askrenu može donijeti pobjeda nad Jorgeom Masvidalom. Naravno, riječ o borbi za titulu, iako je "Funky" sam odmah rekao kako to ne znači da se ne njegovu borbu može gledati kao na "title eliminator".

"Nisam rekao kako je ovo borba za idućeg izazivača. Rekao sam da ću ja biti taj ako pobijedim. Ako Jorge pobijedi, on neće dobiti borbu za titulu. Nebitno o tome kako će proći borba Colbyja i Lawlera, ja ću natjerati Martyja u kut i neće imati izbora nego potpisati ugovor za borbu protiv mene", rekao je Askren, nakon čega je odgovorio i na pitanje protiv koga misli da bi se prvak najviše volio boriti: "Protiv mene, jer on je plaćen ovisno o prodanim prijenosima. Ovo bi mu bila uvjerljiva najveća borba."

Inače, nadimak Marty, koji Askren konstantno koristi za Kamarua Usmana, dolazi iz njihovih fakultetskih hrvačkih dana. Hrvač je i treći borac iz vrha velter kategorije o kojem se puno govori. Colby Covington trebao je biti idući u borbi za titulu, no na kraju je prihvatio boriti se 3. kolovoza protiv Robbiea Lawlera. Askren je uvjeren kako ta borba neće igrati nikakvu ulogu po pitanju idućeg izazivača, neovisno o ishodu. A onda je iznio i svoje osobno mišljenje o Colbyju.

"Mislim kako je Colby lažnjak. Zapravo, dio onoga što radi je zapravo, on je uistinu seronja. Možete pričati s bilo kime tko ga zna i to će vam potvrditi. No, cijeli njegov nastup je gluma kojom pokušava nešto postići", ispričao je nešto o borcu vrlo slične sportske priče njegovoj, barem što se tiče hrvačke pozadine.

Na kraju je prognozirao završni ishod borbe protiv Masvidala.

"Mogu ga pobijediti kako god želim. Neću prognozirati ništa osim dominacije", rekao je na kraju.

Cijeli razgovor iz kojeg su preuzete ove izjave možete pogledati u videu ispod teksta.

Linker
25. travanj 2024 02:22