UFC

Bivši Ngannouov trener: ‘Francis bi mogao šokirati svijet protiv Tysona Furyja’

 PX IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Px Images/alamy/alamy/profimedia
‘Postoji mala šansa, ako ga udari u bradu dok je još svjež‘

Bivši UFC-ov prvak Francis Ngannou boksat će 28. listopada (10. mjesec) protiv Tysona Furyja u Saudijskoj Arabiji. Komentatori predviđaju pobjedu boksača, ali Fernand Lopez, bivši Ngannouov trener, smatra da je Francis već pobijedio.

‘’Kada dobiješ pravo da se boriš protiv najboljeg boksača bez da imaš ijedan meč u boksu – uspio si, već si pobijedio‘‘ smatra Lopez.

Francis Ngannou izašao je iz UFC-a nakon nesuglasica oko njegovih uvjeta i potpisao je ugovor s PFL-om gdje bi trebao debitirati 2024. Ipak, prije toga Ngannou se odlučio financijski osigurati i boriti se protiv ‘‘Gypsy Kinga‘‘ za veću svotu novca.

‘‘Govore da Francis nema nikakve šanse. Mislim da to nije istina. Vidjeli smo kako Conor McGregor udara Mayweathera i ljudi misle da je to lažno‘‘ nastavlja Lopez.

Francis Ngannou tehnički možda nije boksač na Furyjevoj razini, ali definitivno ima snažan udarac koji može svakoga ‘‘ugasiti‘‘, a dovoljan je samo jedan, smatra Fernand Lopez.

‘‘Postoji mala šansa, ako ga udari u bradu dok je još svjež. Mogao bi šokirati svijet, tko zna? Čestitam mu, prijelaz u boks bio je odličan potez‘‘ komentira bivši trener.

Ngannou i Lopez razišli su se u lošim odnosima, ali Lopezu nije problem zakopati sjekiru i pohvaliti svojeg bivšeg borca.

Linker
08. rujan 2024 01:18