UFC

Bo Nickal veoma samouvjeren prije meča s Goreom: ‘Ne može me zaustaviti, odvući ću ga u svoj svijet!‘

Bo Nickal

 LOUIS GRASSE/PXIMAGES/ICON SPORTSWIRE/NEWSCOM/PROFIMEDIA Louis Grasse/pximages/icon Sportswire/newscom/profimedia
Ova dva borca će otvoriti glavni dio večeri na UFC-u 290 u Las Vegasu 8. srpnja

Bo Nickal ne sumnja da će Treseana Gorea odvesti u svoj svijet na UFC-u 290. Nickal (4-0, 1-0 UFC) će se suočiti s Goreom (4-2, 1-2 UFC) na PPV otvaranju glavnog dijela večeri 8. srpnja u T-Mobile Areni u Las Vegasu.

Nickal je do sada opravdao svoj potencijal s dva brza "submissiona" na Contender Series Dana Whitea, nakon čega je uslijedio uspješan debitantski nastup protiv Jamieja Picketta. Trostruki državni prvak Divizije I u hrvanju očekuje da neće imati problema s dovođenjem Gorea u parter.

"Vjerojatno se očito nada da će ostati na nogama, nada se da će moći ostati na nogama i boriti se tamo gdje mu odgovara, ali ne mislim da postoji način da me spriječi da ga srušim i odvedem u svoj svijet. Može obraniti rušenje jednom, no ne više od toga, spreman sam i pobijedit ću ga", rekao je Nickal.

“Jednom kad ga srušim, više se neće ustati, to je sigurno. Ne samo da mogu nathrvati MMA borce, već i najbolje hrvače na svijetu – tipove koji se hrvaju cijeli život, 20 i više godina. To sam radio na faksu. Dakle, ne znam kako tip koji će trenirati hrvanje osam tjedana ili na neki način honorarno trenirati hrvanje u MMA smislu, ne znam što će on moći učiniti da me zaustavi.”

Sve četiri Nickalove profesionalne pobjede bile su u prvoj rundi. a on vidi da će se stvari odvijati na sličan način protiv Gorea. Sudionik na “The Ultimate Fighter 29,” Gore je osvojio svoju prvu pobjedu u UFC-ovom oktogonu kada je u listopadu prošle godine podnio Josha Fremda giljotinom.

“Ne volim pogađati točne prognoze za borbu jer sam spreman prilagoditi se i promijeniti plan i boriti se kako god trebam pobijediti i završiti, ali ako moram nešto reći, onda predviđam brzu pobjedu u prvoj rundi nakon što ga srušim dolje", zaključio je.

Linker
19. travanj 2024 19:47