UFC

BORILAČKI TJEDAN: UFC donosi okršaj dvojice rangiranih poluteškaša, PFL polufinala u dvije kategorije

Santos vs. Hill

 Ufc
Fanovi boksa će također imati što pratiti

Nakon odlične UFC 277 PPV priredbe, tradicionalno nam slijedi nešto mirniji borilački vikend kada je u pitanju najbolja svjetska MMA organizacija. Svejedno, čeka nas jedna solidna priredba koju predvodi okršaj dvojice vrhunskih poluteškaša, a fanovi boksa uživat će u borbi za titulu u super lakoj kategoriji.

UFC on ESPN 40 – Santos vs. Hill

Dvojica rangiranih poluteškaša predvodit će ovaj event. Jamahal Hill je trenutno deseti, dok je Thiago Santos šesti. Talentirani Hill je u posljednje dvije borbe slavio nokautima u prvoj rundi, a prije toga je tehničkim nokautom izgubio od Paula Craiga. To mu je bio jedini poraz u profesionalnoj karijeri, a u UFC-u je debitirao pobjedom protiv Darka Stošića. Santos s druge strane nije u dobroj situaciji. U posljednjih pet nastupa poražen je četiri puta, a slavio je jedino protiv Johnnyja Walkera.

GDJE: UFC Apex, Las Vegas, Nevada

KAD: U noći sa subote (6.8.) na nedjelju (7.8.). Preliminarni dio počinje u 1:00, a glavni u 4:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

PFL 7: 2022 Playoffs

Event će se sastojati od polufinalnih borbi u lakoj i poluteškoj kategoriji. Tu će se susresti Rob Wilkinson i Delan Monte. Wilkinsonu će ovo biti treći nastup u PFL-ovom kavezu te je do sad besprijekoran sa 2-0, dok je Monte u ovoj sezoni ostvario rezultat od 1-1. U glavnoj borbi večeri borit će se legendarni Anthony Pettis protiv još jednog UFC veterana, Stevena Raya.

GDJE: Hulu Theater at Madison Square Garden, New York

KAD: U noći s petka (5.8.) na subotu (6.8.) u 00:00 po našem vremenu.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Dalton Smith vs. Sam O‘maison

Odlični Dalton Smith borit će se protiv Sama O‘maisona za britansku upražnjenu titulu u super lakoj kategoriji. Smith (11-0, 9 KO) jedan je od najvećih prospekata u svjetskom boksu, a svoju prvu titulu kao profesionalac osvojio je u petom mjesecu prošle godine. S druge strane, O‘maison (17-3-1, 7 KO) bivši je engleski prvak u super lakoj kategoriji. Nedavno je imao dvije borbe protiv Lutona Kaya, a prva je bila neriješena, dok je drugu izgubio.

GDJE: Utilita Arena, Sheffield

KAD: U subotu (6.8) u 20:00, a glavni dio priredbe počinje oko 23:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE

Linker
25. travanj 2024 19:03