UFC

BORILAČKI TJEDAN: UFC donosi povratak Damira Hadžovića, Ivica Trušček ponovno nastupa u Oktagonu

Hermansson vs. Pyfer

 Ufc
Iako nominalno nema puno priredbi, zasigurno ćete uživati u ovima koje su na rasporedu ovoga tjedna

Iako nas ovog vikenda ne očekuje pregršt priredbi i nastupa velikih imena, svakako postoje one koje definitivno vrijedi popratiti i na kojima ćemo gledati nastupe nekih regionalnih boraca. Fanovi boksa uživat će u jednoj odličnoj borbi u super lakoj kategoriji, tako da možemo krenuti redom i najaviti što nas sve očekuje ovoga tjedna u svijetu borilačkog sporta.

UFC Fight Night 236 – Hermansson vs. Pyfer

Talentirani Joe Pyfer po prvi puta u svojoj UFC karijeri napada rang ljestvice, odnosno, bori se protiv 11. borca na rang ljestvici, Jacka Hermanssona. Pyfer je u UFC došao na ljeto 2022. godine i od tad je naredao četiri pobjede i to prekidom, dok Hermansson konstantno ide iz pobjede u poraz. Na priredbi nas očekuje i mnoštvo poznatih imena poput Dana Igea, Andrea Filija, Michaela Johnsona, Brada Tavaresa i drugih, no posebno nam je zanimljiv povratak Damira Hadžovića koji se bori protiv Bolajia Okija. Jedva čekamo!

GDJE: UFC Apex, Las Vegas

KAD: U subotu, 10.2. u 22:00. Glavni dio priredbe starta u noći na nedjelju u 1:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Teofimo Lopez vs. Jamaine Ortiz

Nakon što je u lipnju prošle godine svladao Josha Taylora, odlični Teofimo Lopez ovog tjedna brani svoju WBO titulu u super lakoj kategoriji. Nakon što je izgubio od odličnog Vasyla Lomachenka, a potom svladao Antonia Morana, Ortiz je dočekao svoju priliku za napad na titulu. Konačno ju je dočekao te ovog tjedna ide na odličnog Lopeza koji za poraz ne zna od 2021. godine, a ovo će biti prava poslastica za boksačke sladokusce.

GDJE: Michelob Ultra Arena, Las Vegas

KAD: Glavni dio večeri započinje u noći sa četvrtka (8.2.) na petak (9.2.) u 4:30, a Lopez i Ortiz se u ringu očekuju oko 6:30.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Oktagon 53: Dalisda vs. Dourthe

Priredbu će predvoditi borba za titulu u ženskoj slamka kategoriji, međutim, ono što je nama najzanimljivije jest novi nastup legendarnog Ivice Truščeka. Ivica nije nastupio od FNC 13 priredbe u Beogradu kada je izgubio od Jovana Marjanovića, a sada će u Oktagonu odraditi svoj drugi nastup. Prvi put je tamo nastupio 2022. godine kada je izgubio od Christiana Jungwirtha, a u subotu ga čeka Cihad Akipa (6-1). Akipa je u Oktagonu odradio također jedan nastup, te isto kao i Ivica, ima jedan poraz. Nadamo se novoj pobjedi Truščeka i jednoj fenomenalnoj borbi!

GDJE: Rudolf Weber – Arena, Oberhausen, Njemačka

KAD: U subotu, 10.2. u 18:00 sati.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Linker
26. travanj 2024 16:26