UFC

Poirier o razlozima zašto je prihvatio Saint-Denisa: ‘On je mlad, gladan je i u naletu. Želim vidjeti je li ono pseto još u meni‘

Dustin Poirier

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Poirier nije htio ulaziti u detalje zašto je točno objavio da je borba otpala, da bi svega par sati kasnije posuo se pepelom

Objavio je neki dan Dustin Poirier da je borba protiv Benoita Saint-Denisa otpala, da bi nakon svega nekoliko sati objavio da se radilo o grešci i da je borba i dalje aktualna. To je objasnio pomalo neuvjerljivom rečenicom da nije mogao dobiti menadžera nekoliko dana, no bitno da će se meč održati.

Poiriera su često kritizirali jer se želio boriti isključivo protiv samog vrha kategorije, dok nije htio prihvaćati nikoga tko se na rang ljestvicama nalazi ispod njega. Jučer je objasnio zašto je ipak prihvatio meč protiv Saint-Denisa, kao i zašto je tražio pet rundi:

‘‘U svojoj glavi sam mislio, dok sam sjedio pored kaveza, nema šanse da će se to dogoditi. Ovaj tip ima još posla. Mislio sam si da želim neku borbu za ostavštinu, možda Dos Anjosa ili nekog bivšeg prvaka. Treba mi netko tko će me uzbuditi. On je mladi lav, gladan je i u naletu. No, u trećem mjesecu ćemo vidjeti mogu li ja to‘‘, rekao je Poirier u ‘‘The MMA Houru‘‘.

‘‘Želim vidjeti imam li u sebi još uvijek ono pseto kao prije. Rekao sam im da ću se boriti protiv tog tipa, ali mora biti pet rundi. Osjećam da sam bolji borac, osim ako se nešto ne dogodi na početku. Bolji sam od njega na pet rundi‘‘, dodao je.

Poirier nije htio ulaziti u detalje zašto je točno objavio da je borba otpala, da bi svega par sati kasnije posuo se pepelom. Kako god, Poirier i Saint-Denis borit će se na UFC 299 u Miamiju, tako da to jedva čekamo.

Linker
03. svibanj 2024 14:54