UFC

Brandon Moreno se nada borbi protiv Cejuda: ‘Poštujem ga, ali protiv Sterlinga je izgledao zahrđalo‘

 Brandon Moreno 

 ZUMAPRESS.com/MEGA/The Mega Agency/Profimedia
Cejudo je spominjao i muha i perolaku kategoriju, iako mu mnogi savjetuju da u perolaku ne ide

U posljednjih pet nastupa, prvak muha kategorije Barandon Moreno je čak četiri puta nastupao protiv Deivesona Figueireda. Kai Kara-France se tu u međuvremenu ubacio, a Morena sada konačno čeka novi izazov – Alexandre Pantoja bit će njegov izazivač na UFC 290 priredbi idućega mjeseca.

Henry Cejudo je nedavno rekao kako s Morenom ima nerazriješenih računa jer je ovaj napustio dvoranu i otišao trenirati s njegovim protivnikom, te da bi se volio boriti s Morenom za titulu u muha kategoriji. Prvak nema ništa protiv, ali prvo mora idućega mjeseca obraniti svoju titulu.

‘‘Ne želim iskazati nepoštovanje prema Pantoji uopće. Henry je rekao da ne zna što će se dogoditi, da će se možda umiroviti, a ja sam želio ‘posijati sjeme‘ i reći mu da još ne ide. Neka me pričeka i neka mi da šansu. Osim toga nemam nešto pretjerano za reći, trebam se fokusirati na Alexandrea jer je on ozbiljan izazov‘‘, rekao je Moreno za MMA Junkie.

‘‘Mislim da ga je (Cejuda) Sterling pošteno pobijedio. Čak iako je izgubio, izgledao je dosta dobro. Zapamtite, Sterling je jako težak protivnik. Trenirao sam s njim i vrlo dobro znam koliko je dobar, pogotovo na podu sa svojim hvatovima i rušenjima. Na tu stranu ga jako poštujem, ali izgledao je ne toliko van forme koliko zahrđalo. Nije imao dobru kontrolu distance, zahrđao je‘‘, dodao je.

Cejudo je spominjao i muha i perolaku kategoriju, iako mu mnogi savjetuju da u perolaku ne ide. Volkanovski je dosta veći od njega i jedan je od najboljih boraca svijeta, tako da bi do pojasa sigurno lakše došao u kategoriji niže.

Linker
30. travanj 2024 03:57