UFC

‘Želim plivati s morskim psima‘: Kelvin Gastelum prihvatio prozivku Shavkata Rakhmonova, predložio i datum!

Shavkat Rakhmonov i Kelvin Gastelum

 Instagram (shavkat Rakhmonov, Kelvin Gastelum)
Neporaženi Rakhmonov je u trenutno posljednjem meču svladao Geoffa Neala, tako da je borba protiv Gasteluma prava poslastica

Kelvin Gastelum je odlučio napraviti vrlo pametan potez i vratiti se u velter kategoriju. U srednjoj nije izgledao dobro te je poražen u pet od posljednjih sedam nastupa, tako da je odlučio disciplinirati se i spustiti se u kategoriju niže. Za sada nema protivnika, ali je dobio zanimljiv prijedlog.

Shavkat Rakhmonov predložio je da on bude borac koji će Gastelumu poželjeti dobrodošlicu u velter kategoriju, a kad se realno pogleda, to uopće nije loša ideja. Bio bi to jako bitan test za obojicu, a izgleda da ni Gastelum nema ništa protiv toga:

‘‘Sviđa mi se ta prozivka i cijenim ju. Jedino imam osjećaj da je malo dosadna, mogao ju je još malo začiniti. Svejedno, meni se ta borba sviđa. To su borbe kakve ja želim u velteru, to me odmah ubacuje u miks. Želim plivati s morskim psima. Ili ću se utopiti, ili ću plivati. Mislim da je on peti ili šesti u velter kategoriji, to me dovodi u dobru poziciju‘‘, rekao je Gastelum na svom YouTube kanalu.

‘‘Prozvao me prije nekoliko tjedana, ali bio sam na odmoru i nisam stigao odgovoriti. Shavkat Rakhmonov, prihvaćam tvoj izazov na 77 kilograma, ali to nije sve. Evo ti i datum. Dana je govorio da želi organizirati ogromni event u Las Vegasu povodom meksičkog Dana neovisnosti, a to je 16.9.‘‘, dodao je između ostaloga.

Nama se ova borba isto sviđa, a na potezu je UFC. Neporaženi Rakhmonov je u trenutno posljednjem meču svladao Geoffa Neala, tako da je borba protiv Gasteluma prava poslastica.

Linker
03. svibanj 2024 05:27