UFC

Cejudo vjeruje da bi Gaethje bio prvi čovjek koji će nokautirati Hollowayja: ‘Prevelik je i previše snažan‘

Justin Gaethje

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Gaethjeu se ova ideja možda i svidi jer ukoliko je Oliveira sljedeći protivnik za Makhacheva, morat će jako dugo čekati na svoj idući nastup

Neki dan je Max Holloway izrazio želju da na UFC 300 priredbi napadne BMF pojas kojeg trenutno drži Justin Gaethje. Bilo bi to u lakoj kategoriji, a Holloway bi svakako bio zanimljivo pojačanje za istu. UFC se još uvijek nije oglasio povodom toga, no to je definitivno nešto o čemu će razmisliti.

Iako je dosta fanova to podržalo, Henry Cejudo ne smatra da je to previše pametna ideja za fanovima omiljenog Hollowayja. Iako je to čovjek koji nikada nije izgubio nokautom, Cejudo smatra da je Gaethje prva osoba koja bi mu to mogla učiniti:

‘‘Tko je izgledniji kao pobjednik te borbe? Čovječe, sviđa mi se što Max Holloway želi ovu borbu. Sviđa mi se što pravi priču oko BMF titule. Ali kada pričamo o tipu koji baca volumen, što je Holloway, i tipu koji udara jako, što je Gaethje, koji uspavljuje ljude… Mislim da je stvarno preopasno‘‘, rekao je Cejudo na svom YouTube kanalu.

‘‘Udara previše jako za tipa kao što je Max Holloway. Uništit će mu noge. Max će pokušati ‘calf kickove‘, a Gaethje će mu vraćati svojim divljim aperkatima. On bi mogao biti prvi tip koji će nokautirati Maxa Hollowayja. Pobijedit će ili nokautom ili tehničkim nokautom. Jednostavno je prevelik i previše snažan‘‘, dodao je.

Bez obzira što borba nije dogovorena, već su počele pristizati analize iste. Gaethjeu se ova ideja možda i svidi jer ukoliko je Oliveira sljedeći protivnik za Makhacheva, morat će jako dugo čekati na svoj idući nastup. Možda se zbog toga odluči braniti svoj BMF pojas.

Linker
27. travanj 2024 21:40