UFC

Što je sljedeće za Islama Makhacheva? Cormier je jasan: ‘On je uzeo rundu Khabibu, čekat će ga‘

Islam Makhachev

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Islam bi se prije Ramazana trebao boriti još jednom, a kako za sada stvari stoje, protivnik bi trebao biti Charles Oliveira

Nedavno je Islam Makhachev na UFC 294 priredbi pokazao zašto je jedan od najboljih boraca na UFC-ovom rosteru. U prvoj rundi je nokautirao Alexandera Volkanovskog u njihovom međusobnom revanšu i tako stavio točku na i kada je njihovo rivalstvo u pitanju. Sada se mora okrenuti novim izazovima u lakoj kategoriji.

S tim se slaže i njegov prijatelj Daniel Cormier. Iako se DC slaže da bi Oliveira trebao biti sljedeći za prvaka lake kategorije, rekao je kako se ne može oteti dojmu da bi i Gaethje bio vrlo uzbudljiv meč za Islama:

‘‘Kako bi sve te borbe izgledale? Znamo za Charlesa Oliveiru. Poirier je rekao da ukoliko se pojavi Oliveira koji se borio protiv njega, da može ugroziti Islama. Recimo da Islam to obavi u trećem mjesecu, tko bi onda bio sljedeći? Justin Gaethje. Gaethje je vrlo jasno izrazio svoje namjere, čekat će. Jako dobro poznajem Justina‘‘, rekao je Cormier na svom YouTube kanalu.

‘‘On želi ovaj meč jer vjeruje da je stilski jako dobar. Vjeruje da je u meču protiv Khabiba naučio stvari koje će mu pomoći protiv Makhacheva. Ne zaboravimo, Justin je uzeo Khabibu rundu. To je nešto što nije uspjelo velikom broju ljudi‘‘, pojasnio je.

Islam bi se prije Ramazana trebao boriti još jednom, a kako za sada stvari stoje, protivnik bi trebao biti Charles Oliveira. Morat će u tom slučaju Gaethje malo pričekati na svoju priliku, a izgleda kao da neće riskirati svoj status borbom protiv nekoga drugoga.

Linker
27. travanj 2024 07:44