UFC

Joaquin Buckley siguran da će ‘Wonderboy‘ Thompson odustati od meča s Rakhmonovim: ‘Neće se pojaviti‘

Stephen Thompson

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
UFC je možda svakako angažitao i Buckleyja da bude u pripravnosti ako jedan od spomenute dvojice otkaže, no nadamo se kako to ipak neće biti slučaj

Iako je prvotno to odbijao učiniti, Stephen ‘‘Wonderboy‘‘ Thompson ipak je prihvatio meč protiv fenomenalnog Shavkata Rakhmonova. Njih dvojica će se u kavezu naći na UFC 296 priredbi u dvanaestom mjesecu, a bit će to pravi okršaj stare i nove škole koji će zasigurno biti jako zanimljiv.

Međutim, postoji jedan borac koji će tamo doći kao zamjena za taj meč jer vjeruje da će ‘‘Wonderboy‘‘ odustati od ovog meča u zadnji tren. Radi se o Joaquinu Buckleyju, a tvrdi kako od borbe između Rakhmonova i Thompsona neće biti ništa te da je on tu da spasi meč:

‘‘Što se tiče 16.12., definitivno to mogu učiniti jer je to lagan posao. Pogledajmo samo borbu između Shavkata i ‘Wonderboyja‘. Mislim, ne želim iskazivati nepoštovanje prema ‘Wonderboyju‘, on je uvijek bio čvrst tip spreman prihvatiti meč. Ali iz nekog razloga, nešto mi govori da se on tamo neće pojaviti. Nešto mi govori da se ‘Wonderboy‘ neće pojaviti, tako da sam se ja počeo pripremati‘‘, rekao je Buckley za Middle Easy.

‘‘Borac poznaje borca, čovječe. Da vam budem iskren, ‘Wonderboy‘ je dugo odbijao ovaj meč, tako da pretpostavljam da mu je UFC dao veliku torbu novca da se pojavi. Međutim, u ovom sportu je psiha sve, tako da mislim da se on tu neće pojaviti‘‘, dodao je.

UFC je možda svakako angažitao i Buckleyja da bude u pripravnosti ako jedan od spomenute dvojice otkaže, no nadamo se kako to ipak neće biti slučaj. Rakhmonova uvijek volimo gledati kako se bori, a isto vrijedi i za ‘‘Wonderboyja‘‘.

Linker
26. travanj 2024 14:59