UFC

Colby Covington okrivio suce za poraz od Edwardsa: ‘Mrze me jer podupirem Trumpa, nastup mi je bio 5/10‘

 Colby Covington 

 Sean M. Haffey/Getty images/Profimedia
Treba uzeti u obzir da godinu i devet mjeseci Covington nije nastupio, a posljednji put prije ovog meča je pobijedio sad već umirovljenog Masvidala

Punih pet rundi Colby Covington nije uspio ugroziti prvaka Leona Edwardsa, a dojam je kao da to nije ni pokušavao. Ovo mu je vjerojatno bila posljednja prilika da napadne pojas, te se očekivalo da će doći na sve ili ništa. No, izgleda da je Colby ipak potvrdio onu staru da ‘‘pas koji laje, ne grize‘‘.

Cijelu borbu Colby nije mogao pronaći svoj ritam, a njegov poznati pritisak nije ni došao do nekog izražaja. Međutim, Covington je za svoj poraz okrivio suce, a pitali su ga i da na skali od 1 do 10 ocijeni svoj nastup.

‘‘Mislim da su treća, četvrta i peta runda bile moje. Peta je bila moja sigurno. Nije mi napravio ništa štete. Bacio je par ‘low kickova‘, počeo sam mu ih braniti, ali mene suci nikada nisu favorizirali. Mrze me jer podupirem Trumpa, a Trumpa mrze svi u ovoj zgradi, ali što je tu je. Život ide dalje‘‘, rekao je Colby kasnije na press konferenciji.

‘‘Ocijenio bih svoj nastup 5/10. Mogu ovdje sjediti cijeli dan i tražiti izlike. Imao sam problema s tajmingom jer nije valjao, ali neću tražiti izlike. Puno sam oklijevao, nisam ni imao osjećaj kao da sam u borbi. Osjećao sam se kao da sam na treningu‘‘, dodao je.

Treba uzeti u obzir da godinu i devet mjeseci Covington nije nastupio, a posljednji put prije ovog meča je pobijedio sad već umirovljenog Masvidala. Nije pametno imati toliku pauzu pred ovako važan meč, pogotovo protiv borca kao što je Leon Edwards.

Linker
04. svibanj 2024 00:50