UFC

Cormier dobio novi posao, bok uz bok dvojici najvećih američkih sportaša novijeg doba

Daniel Cormier
UFC-ov prvak teške kategorije, Daniel Cormier, ima novi televizijski posao. U pitanju je uistina velika stvar, budući da postaje dio showa "Detail", u kojem će komentirati najzanimljivije događaje proteklih MMA borbi. Suvoditelji će mu biti dvojica možda i najvećih američkih sportaša 21. stoljeća, Kobe Bryant i Peyton Manning.

Radi se o emisiji koja se emitira na ESPN+, a njen idejni kreator je Kobe Bryant. Jedan od najvećih košarkaša svih vremena u njoj svoj um pokušava staviti u um nekih drugih košarkaša sadašnjeg doba, ali također analizira kako su neke stvari radile legende. Primjer na koji to odrađuje najbolje možete vidjeti u priloženom videu na dnu teksta. No, u svakom slučaju, riječ je o showu u kojem se vidi razmišljanje osobe koja sve to analizira.

Nakon što je Kobe show pokrenuo uz komentare košarke, vrlo brzo je sebi pridodao jednog od najvećih igrača američkog nogometa, Peytona Manninga, koji na taj način komentira NFL. MMA ovim putem postaje treći sport uvršten u "Detail" serijal. Čovjek čija će glasna razmišljanja o tome što su neki borci mogli napraviti bolje i na čemu bi trebali raditi da bi napredovali u budućnosti, bit će Daniel Cormier.

Kobe Bryant već je objavio kako će se prva epizoda emitirati u ponedjeljak 1. srpnja, a Cormier je izrazio sreću što će raditi uz takva dva velika imena i što će imati priliku u najsitnije, a ponekad ključne detalje, analizirati najbolje borce svijeta. I mi se veselimo vidjeti kako će sve to izgledati.

Linker
26. travanj 2024 16:28