UFC

Cormier savjetovao Pereiri da izbjegne Ankalaeva: ‘Prochazka ga je uspio rušiti. Neka se bori protiv Jamahala Hilla‘

 Alex Pereira

 lejandro Salazar/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Ankalaev je stilski zasigurno dosta teži meč za Pereiru nego Hill, iako to u kavezu ne mora ništa značiti

Alex Pereira već neko vrijeme sjedi na tronu poluteške kategorije, no još uvijek nema službeno ugovorenu svoju prvu obranu titule. Magomed Ankalaev i Jamahal Hill su dva najizglednija protivnika za tu priliku, iako UFC još uvijek nije odlučio kome će od njih dvojice dati priliku protiv ‘‘Poatana‘‘.

Nema nikakve dvojbe da je Jamahal Hill stilski puno pogodniji protivnik za Pereiru nego što je to Ankalaev, a s tim se slaže i Daniel Cormier. Osim toga, Cormier je Pereiri dao savjet da izbjegne Ankalaeva i pokuša što bolje progurati borbu protiv Hilla:

‘‘Pereira je došao i rekao kako se želi boriti protiv Jamahala Hilla. Znam, nakon što sam pogledao borbu protiv Jana Blachowicza i kako je padao nakon što ga je ovaj povrjeđivao udarcima nogom, da sam ja Pereira, ne bih htio nužno biti angažiran oko borbe protiv Magomeda Ankalaeva. To je borba koju bi Pereira trebao odgoditi za što kasnije‘‘, rekao je Cormier u ‘‘DC&RC‘‘ podcastu.

‘‘Kada sve sagledate, ispada da je to najgori mogući meč za Pereiru jer Ankalaev posjeduje vještina kojima bi ga mogao prizemljiti, pogotovo nakon što smo vidjeli da ga je uspijevao rušiti i Jiri Prochazka‘‘, dodao je.

Ankalaev je stilski zasigurno dosta teži meč za Pereiru nego Hill, iako to u kavezu ne mora ništa značiti. Pereira uistinu posjeduje ubojite udarce te će povrijediti svakoga koga uspije pogoditi, iako je gotovo sigurno da bi Ankalaev išao na hrvanje od prvog zvona. Na UFC-u je da Pereiri dogovori prvu obranu titule, a protiv koga će to biti, saznat ćemo brzo.

Linker
20. travanj 2024 01:00