UFC

Covington upozorio Edwardsa jer je Dani odgovorio da se neće boriti protiv Colbyja: ‘Nikad ne kontriraj šefu‘

Colby Covington

 David Becker/Getty images/Profimedia
Rekao je da je to jedini savjet koji će mu ikad dati, no njega nije briga za Edwardsovu dobrobit nego ga zanima titula

Prošle je subote Leon Edwards po prvi puta obranio pojas u velter kategoriji te je svladao Kamarua Usmana u njihovom trećem meču. Potvrdio je tako Edwards ono što je učinio na ljeto prošle godine, a nakon pobjede je rekao kako je njegova priča s Usmanom završena i da se želi okrenuti novim izazivačima.

Dana White je kao iz topa rekao kako će sljedeći titulu napasti Colby Covington, što nije sjelo Edwardsu te je rekao kako to neće učiniti. No, Covington je jučer dao savjet prvaku da ne kontrira svom šefu:

‘‘Ovo je jedini savjet koji ću ti ikada dati jer ćeš u sljedećoj borbi biti prebijen. Radi se o ovome Leone – zatvori svoja prljava usta i slušaj. Otvori svoje glupe uši i poslušaj savjet koji ću ti dati. Leone, ne kontriraj svome šefu (Dani). Inače ćeš naučiti na teži način‘‘, rekao je Colby za MMA Fighting.

‘‘Zapamti Leone. Ovo je jedini savjet koji ću ti ikada dati. Nikada ne kontriraj svome šefu‘‘, ponovio je.

No, Edwards se s tim ne slaže, nego misli da se i njega pita u cijeloj priči:

‘‘Mene se definitivno pita. Slušajte, on neće dobiti priliku napasti titulu. Pogledajte put kojim sam ja morao doći do tu. Nema šanse da dođeš nakon što te prebio tip kojeg sam ja upravo prebio dvaput, zatim prođeš kroz Masvidala, onda te nema godinu i pol, nema te na društvenim mrežama, a onda se pojaviš na vaganju i odjednom si ti sljedeći u redu za napasti titulu. Nema smisla, ali vidjet ćemo. Mora zaslužiti svoju priliku‘‘, odgovorio je Edwards.

S obzirom kako je sve krenulo, gotovo je sigurna stvar da će Colby napasti titulu. Ostaje samo za vidjeti kako će Dana riješiti Edwardsa.

Linker
20. travanj 2024 06:09