UFC

Dana White demantirao navode o ‘narušenoj komunikaciji‘ između UFC-a i McGregora: ‘On nam je odličan partner‘

Dana White i McGregor

 Scott Heavey/PA Images/Profimedia
UFC-ov predsjednik objasnio je zašto McGregor još uvijek nema ugovoren meč

Proteklih dana kružile su informacije kako Conor McGregor nije u najboljim odnosima s UFC-om, točnije, nastao je problem u komunikaciji između dvije strane.

McGregor je navodno već dulje vrijeme spreman za povratak u kavez, ali UFC-ovi čelnici konstantno su pomicali datum njegovog povratka, što se ‘‘Notoriousu‘‘ nikako ne sviđa. Međutim, McGregor je u ovaj tjedan u nekoliko različitih intervjua otkrio kako ćemo ga gledati tijekom ovog ljeta i čini se kako su Conor i UFC napokon pronašli ‘‘zajednički jezik‘‘.

Naravno, uvijek nas zanima što Dana White ima reći po pitanju ovakvih tema i glasina, a UFC-ov predsjednik oglasio se u ‘‘Pound-4-Pound‘‘ podcastu. White je demantirao glasine o problemima u komunikaciji između UFC-a i McGregora.

‘‘Ne postoji nikakav manjak komunikacije između nas. Znate li gdje je Conor trenutno? On je u New York Cityju na premijeri Road House filma. Trenutno ima obaveze oko tog filma i leti po cijelom svijetu te odlazi na premijere filma. To su obaveze koje mora odraditi i tako je, kako je. Posvetio se tom filmu i mora ispuniti svoje obaveze. Ne može raditi oboje.

Nakon što film bude pušten, a mislim da će se to dogoditi u četvrtak, 21.3., ne znam kakve su Conorove obaveze nakon toga, ali mislim da se može vratiti u dvoranu i započeti s treninzima. Pritom mislim da puni povratak, odnosno na trening kamp.‘‘, rekao je White u jučerašnjoj epizodi podcasta koji vode Henry Cejudo i Kamaru Usman, a još je dodao:

‘‘Conor McGregor, za jednog tipa koji je bio na socijalnoj pomoći kad je došao u UFC i za tipa koji nikada nije odrađivao velike poslove, postao je poprilično dobar biznismen. On nam je odličan partner i ja želim biti odličan partner njemu. Conor je trebao određeno vrijeme van kaveza kako bi ispunio svoje obaveze i sada se može vratiti treninzima. Od četvrtka pa nadalje možemo početi razmatrati borbe za Conora McGregora.‘‘, dodao je Dana.

Dojam je kako se napokon bližimo službenoj potvrdi McGregorovog povratka, ali s ‘‘Notoriousom‘‘ nikad ništa nije sigurno. Stvari se drastično mogu promijeniti već za par dana, ali budimo optimistični i vjerujmo da će najveća MMA zvijezda odraditi svoj povratnički meč za nekoliko mjeseci.

Linker
21. travanj 2024 05:44