UFC

Dana White natuknuo povratak Conora McGregora u UFC: ‘Dolazi uskoro‘

Conor McGregor i Dana White

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Predsjednik UFC-a je podijelio na svojoj Instagram priči kako se uskoro očekuje povratak najveće MMA zvijezde.

Uoči povijesnog pay-per-view događaja, jubilarne UFC 300 priredbe koja nam dolazi za manje od tjedan dana, predsjednik UFC-a Dana White priprema teren za važnu najavu vezanu za najveću zvijezdu promocije.

White je danas, rano u petak ujutro, objavio video na svojoj Instagram priči koji prikazuje Conora McGregora kako ulazi u zgradu prije UFC-ovog događaja, a uz to je napisao "Dolazi uskoro..." time najavljujući povratak bivšeg dvostrukog prvaka. Iako tu nije nikakva službena informacija, svakako možemo očekivati da uskoro dolaze neke konkretnije vijesti.

image

McGregor ulazi u arenu

Screen Shot Instagram

McGregor je objavio krajem 2023. godine da će se boriti protiv trenera iz Ultimate Fightera 31, Michaela Chandlera, 29. lipnja. Tada će biti UFC 303 priredba i ujedno glavna atrakcija UFC-ovog Međunarodnog borilačkog tjedna. White nije potvrdio ništa, čak je ostavio još više upitnika izrazivši nadu da će se McGregor vratiti u jesen kako bi se možda borio protiv Chandlera.

"The Notorious" je nedavno rekao za The MMA Hour da je povratak ovog ljeta neizbježan, ali nije dao daljnje detalje.

Ako se McGregor vrati ovog ljeta, to će biti njegov prvi nastup od strašne ozljede noge u porazu od Dustina Poiriera na UFC-u 264 u srpnju 2021. godine.

Linker
16. svibanj 2024 10:45