UFC

Dana White i UFC više ne mogu bježati od toga: ‘Morat ćemo bolje platiti Seana O‘Malleyja‘

Sean O'Malley

 Carmen Mandato/Getty images/Profimedia
Čini se da Seana O‘Malleyja naredne godine čekaju rangirani protivnici

Sedmu pobjedu u osam UFC nastupa upisao je Sean O'Malley proteklog vikenda na UFC 269 priredbi. Raulian Paiva trebao je biti nezgodan test za ''Sugar'' Seana, no Brazilčev niz od tri uzastopne pobjede prekinut je krajem prve runde. O'Malley upisao je još jednu pobjedu nokautom i čini se da je 27-godišnjak uistinu spreman za još kvalitetnije protivnike.

Ipak, O'Malley često je isticao kako se ne planira boriti protiv top boraca sve dok UFC ne podeblja njegov ugovor. Sean je više puta objašnjavao kako nema smisla boriti se protiv kvalitetnijih protivnika za isti novac koji zarađuje mečevima protiv nerangiranih protivnika. Njegova razmišljanja itekako su logična i smislena, a čini se kako će napokon dobiti i bolji ugovor.

Naime, predsjednik UFC-a Dana White, na konferenciji za medije nakon UFC 269 priredbe dotaknuo se Seanova statusa i njegove budućnosti.

''Kad pričate o njemu, dvije su teme. On želi biti plaćen i želi se boriti protiv boraca na višoj razini. Čini se da ćemo ga morati bolje platiti te mu pronaći zanimljive mečeve. 'On je čvrst dečko. Zabavan je i uzbudljiv za gledanje, ali on gradi svoj put na pravi način. Ne možete O'Malleyja odmah baciti ubojicama. Stvari ne funkcioniraju na taj način.'', objasnio White koji je potom dodatno pohvalio Seana.

''Tip kojeg je večeras pobijedio prava je stvar, vrlo opasan tip, a on (Sean) je to odradio na spektakularan način.''

Dojam je da se Sean izborio za svoj podebljani ugovor, a uvjerljivim pobjedama protiv nerangiranih protivnika, etablirao se kao borac koji je sada spreman za ''bacanje ubojicama''. Svjesni su UFC-ovi čelnici da u Seanu imaju potencijal za novu veliku zvijezdu, ali odlučili su ga pažljivo izgrađivati kao borca. S nestrpljenjem iščekujemo vidjeti što O'Malleyja čeka u 2022. godini.

Linker
25. travanj 2024 06:09