UFC

Dana White noćas najavio dvije velike borbe u lakoj kategoriji! Potvrđeni novi nastupi Charlesa Oliveire i Dustina Poiriera

Charles Oliveira 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Odlično je ovo uparivanje od strane UFC-a, a laku kategoriju se s razlogom naziva jednom od najuzbudljivijih

Kako se to često zna dogoditi, UFC-ov predsjednik Dana White nas u nekom trenutku zna iznenaditi na društvenim mrežama i javiti se s najavama dobrih borbi. Upravo to je učinio noćas te je potvrdio dvije fenomenalne borbe, a radi se o novim nastupima dvojice fanovima vrlo dragih boraca!

Prvu borbu koju je najavio jest ona između Dustina Poiriera i Beonita Saint-Denisa koja će se održati na UFC 299 priredbi u trećem mjesecu u Miamiju. Kako navodi Dana, Poirier i Saint-Denis borit će se u sunaslovnoj borbi te večeri te će s njihov meč odvijati na pet rundi. Talentirani finišer, Saint-Denis, dobit će najveću priliku u karijeri protiv i najtežeg protivnika do sada, a u slučaju pobjede, može doći i do najvećih stvari.

Što se tiče druge najave, radi se o pravoj poslastici. Naime, Charles Oliveira borit će se protiv Armana Tsarukyana na UFC 300 priredbi, a radit će se o ‘‘title eliminator‘‘ meču. Pobjednik između navedene dvojice bi trebao sljedeći napasti titulu, što bi značilo da će Makhachev ponovno raditi revanš jer se s obojicom već borio. Mnogi su priželjkivali upravo revanš između njega i Tsarukyana, no Arman prvo mora proći pored Oliveire ukoliko o njemu želi razmišljati.

Odlično je ovo uparivanje od strane UFC-a, a laku kategoriju se s razlogom naziva jednom od najuzbudljivijih. Bit će zanimljivo gledati Saint-Denisa na ovom velikom testu protiv Poiriera, a Oliveira i Tsarukyan uvijek pruže odlične mečeve. Dana je noćas ponudio nešto jasniju sliku lake kategorije i u kojem smjeru će ići u narednom periodu. Jedva čekamo!

Linker
30. travanj 2024 04:34