UFC

Dana White otkrio da želi da se Volkanovski bori protiv Yaira Rodrigueza prije revanša s Makhachevim

Volkanovski i Joe Rogan

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Rekao je da želi da obojica još jednom obrane pojase, a ako u tome budu uspješni, gledat ćemo revanš između dva prvaka

Početkom ovog mjeseca su se u kavezu konačno sastali prvak lake i prvak perolake kategorije na UFC 284 priredbi koja se odvila u Australiji. Alexander Volkanovski tom prilikom nije uspio doći do drugog pojasa i prestižnog statusa dvostrukog prvaka, tako da je Islam Makhachev uspio osigurati prvu obranu titule.

Fantastičnih pet rundi su nam ova dva najbolja UFC borca u ovom trenutku pružila, a mnogi se na kraju nisu složili sa sudačkom odlukom. Naravno, s njom se nije složio ni Volkanovski koji tvrdi da je uzeo tri runde, te je zatražio instant revanš. O toj mogućnosti je jučer progovorio Dana White:

‘‘Kada idete organizirati ‘superfight‘, možete li dobiti bolji rezultat nego što smo dobili? Cijeli svijet se sada svađa oko toga tko je pobijedio, ovo je bio pravi ‘superfight‘ u svakom smislu‘‘, rekao je Dana jučer na press konferenciji nakon Fight Night 220 priredbe.

‘‘Jedina stvar koja bi mogla biti bolja od ovog je tip koji se te večeri borio za privremeni pojas. Izašao je tamo i izgledao odlično, također. Sada imate Yaira (Rodrigueza) protiv Volkanovskog. Vidjet ćemo što će se dogoditi s Islamom i s kim će se on sljedeće boriti. Moramo dati priliku Yairu. Moramo organizirati tu borbu. Nakon toga imate revanš nakon što se obojica još jednom bore. Nije mogao biti bolji rezultat‘‘, dodao je Dana.

‘‘Što se mene tiče, borba koja sad ima smisla je Yair protv Volkanovskog. Islam će protiv nekog drugog, a nakon toga imamo revanš‘‘, zaključio je.

Ukoliko obojica prvaka u idućem nastupu obrane pojas, vrlo lako bi se moglo dogoditi da nakon toga uistinu gledamo revanš. Što reći osim da navijamo da se to i dogodi.

Linker
26. travanj 2024 19:42