UFC

Dana White rekao da Chimaev ne zaslužuje napasti titulu, ovaj mu odgovorio: ‘To je s**nje, pa obećao si mi‘

Khamzat Chimaev i Dana White

 Ufc
Da je Chimaev nešto uvjerljivije svladao Usmana, vjerojatno bi priče da on napada titulu u srednjoj kategoriji imale više smisla

Nakon što je proteklog vikenda Dricus Du Plessis osvojio pojas UFC-ovog prvaka, postavilo se pitanje tko bi mogao biti njegov prvi izazivač. Dana White je brzo dao odgovor, a rekao je kako bi to za sada trebao biti Israel Adesanya, a rekao je i kako Khamzat Chimaev još neće dobiti tu priliku.

Nikako to nije sjelo ‘‘Borzu‘‘ koji se, očigledno, nadao da će napasti titulu nakon one pobjede nad Usmanom. Rekao je kako su te Danine riječi ‘‘sranje‘‘ te da mu je obećao da će napasti titulu ukoliko pobijedi Usmana:

‘‘Svi ti tipovi se mogu boriti protiv mene, ali ja sam jedini neporažen i nedodirljiv. 13-0, tako da stvarno ne znam. Dana mi je nakon Usmana obećao i rekao da ću dobiti napad na titulu ukoliko pobijedim taj meč. Ne znam što se sad događa jer sam čuo Danu kako govori da ne misli da sam ja sljedeći u redu za titulu. To je sranje‘‘, rekao je Khamzat za ESPN MMA.

‘‘Ne znam, bit ću iznenađen ako se netko drugi osim mene bude borio za titulu. Ako si mi nešto obećao, ispuni svoje riječi. Nisam razgovarao s Danom, on zna bolje od mene… Dao si mi svoju riječ, sada ju moraš ispuniti‘‘, dodao je.

Da je Chimaev nešto uvjerljivije svladao Usmana, vjerojatno bi priče da on napada titulu u srednjoj kategoriji imale više smisla. Ovako nema niti jednu pobjedu nad rangiranim borcem srednje kategorije u UFC-u, tako da bi vjerojatno prvo to mogao učiniti pa tražiti napad na titulu.

Linker
03. svibanj 2024 03:16