UFC

Derrick Lewis: ‘Blaydesa želim poslati na intenzivnu, a nakon toga ispljuskati Overeema‘

Derrick Lewis
 screenshot (YouTube, UFC)
Sudionik glavne borbe subotnjeg UFC Fight Nighta ne skriva netrpeljivost prema dvojici kolega

Nakon što je krajem prošle godine borba Curtisa Blaydesa i Derrick Lewis otkazana, Lewis je pokazao ozbiljnu zabrinutost za stanje svog protivnika. Mnogi su se pitali je li to bila samo još jedna u nizu njegovih šala ili je "Black Beast" situaciju s COVID-om njegovog protivnika shvatio podosta drastično. Danas, kad je borba ponovno ugovorena i doslovno ispred nas, objasnio je o čemu je bila riječ.

"Zanimalo me što se dogodilo, zašto je otkazao borbu i hoće li sve biti u redu s njim. Bio sam samo zabrinut jer ne želim da mu se nešto loše dogodi. Ne sviđa mi se tip, ali ne bih volio da završi na intenzivnoj njezi zbog COVID-a. Želim ga tamo vidjeti jedino ako sam ga ja poslao. Tako da mi ga je tim putem bilo žao", rekao je Lewis na konferenciji za medije pred subotnju priredbu.

Protiv Blaydesa će tražiti pobjedu vrijednu povratka među relevantne izazivače. Ipak, prema borbi za titulu Lewis u svojim planovima ne gleda, barem ne kao iduću borbu nakon Blaydesa. Tu mu je prioritetna jedna malo starija želja.

"Volio bih se iduće boriti protiv Overeema. Ne znam hoće li i dalje biti tu nakon posljednje borbe, no on je u posljednje vrijeme previše glasan. Ja nisam onaj koji priča gluposti, ja ne pričam iza leđa drugim borcima jer znam koliko je ovo težak sport. Neću ga sad omalovažavati zbog posljednjeg nastupa ili nešto slično tome. No, on je govorio svašta o meni pa ga želim za idućeg protivnika", iznio je želju, dodatno se obrativši nizozemskoj zvijezdi:

"Ako Overeem ovo gleda, želim mu reći da još uvijek ima ono što je potrebno. Pogledaj me o oči, imaš to. Nemoj se još umiroviti, ja i dalje želim dio tebe. Želim ispljuskati te obraščiće."

Lewis će u borbi protiv Blaydesa tražiti svoju 16. UFC pobjedu. Od dosadašnjih 15, 11 je ostvario nokautom, po čemu je u povijesti UFC-a od njega bolji tek Vitor Belfort s 12.

Linker
28. veljača 2024 05:34