UFC

Derrick Lewis odgovorio Cormieru: ‘Takve stvari govori jer ima visok kolesterol, ja sam i dalje na vrhu‘

 Derrick Lewis

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Cormier je jučer rekao kako misli da će Lewis pobijediti Spivaka, no isto tako smatra kako više ne pripada vrhu teške kategorije

Derricka Lewisa u subotu čeka jako težak meč koji mu je također i od velike važnosti. Trenutno je Lewis poražen u tri od posljednja četiri nastupa, tako da si poraz protiv Spivaka u subotu nikako ne bi smio dopustiti. Protiv njega će i predvoditi UFC Vegas 68 priredbu, tako da nas do toga dijeli samo nekoliko dana.

Ukoliko želi ostati u vrhu svoje kategorije, Derrick Lewis bi u subotu uistinu trebao prekinuti gubitnički niz. Mladi Spivak mu sigurno neće biti lagan zadatak, tako da jedva čekamo tu borbu. Daniel Cormier je jučer rekao kako smatra da Lewis više ne pripada vrhu:

‘‘Ja bih se dao kladiti da će Derrick pobijediti u toj borbi. Mislim da će ga nokautirati, no isto tako mislim da Lewis više ne pripada vrhu. Ne znam može li još uvijek nokautirati 10., 11. ili 12. lika u diviziji, ne znam jesu li dobri kao ranije‘‘, rekao je Cormier.

No, izgleda da se Lewisu nije svidjelo to što je o njemu Cormier rekao, tako da mu ni on nije ostao dužan:

‘‘Imam osjećaj da ljudi misle da ja više ništa ne radim. Misle da ja sam sebe ne shvaćam ozbiljno, da ne shvaćam borbe ozbiljno. Ne krivim ih. Ja moram izaći tamo i dokazati im da još uvijek to mogu. Mogu biti u top 5. Ne zanima me što DC govori, vidio sam to njegovo sr**e. Mislim da to morate govoriti kad imate tako visok kolesterol. Je**š njega. I dalje mogu biti u top 5 u svojoj kategoriji‘‘, rekao je Lewis na press konferenciji.

Pripada li Lewis uistinu samom vrhu teške kategorije, imat će priliku dokazati u subotu navečer.

Linker
18. travanj 2024 08:11