UFC

Dustin Poirier napada Makhacheva i titulu u lakoj kategoriji? Islamov menadžer iznio zanimljivu ponudu!

Dustin Poirier

 Carmen Mandato/Getty images/Profimedia
UFC u Saudijsku Arabiju dolazi 22.6., a tamo im Makhachev jednostavno treba. Vidjet ćemo hoće li Poirier prihvatiti poziv i još se jednom okušati u borbi za titulu lake kategorije

Mnogi fanovi su se pribojavali uparivanja Dustina Poiriera s nadolazećim Benoitom Saint Denisom. Francuz je opasan borac koji je bio u odličnom nizu finiša prije ovog meča, no u kavezu se ipak pokazalo kako Dustin još uvijek ima što za reći u lakoj kategoriji i kako još nije za mirovinu.

Demonstrirao je u prvoj rundi Saint Denis da je itekako veliki potencijal lake kategorije, no u drugoj rundi je Dustinovo iskustvo došlo do izražaja te ga je uvukao u otvorenu razmjenu i ga u istoj i nokautirao. Isprao je tako Poirier gorak okus kojeg su svi imali nakon onog teškog poraza od Justina Gaethjea, a već je dobio jednu fenomenalnu ponudu.

Ali Abdelaziz, poznati menadžer koji između ostaloga zastupa i Islama Makhacheva, na društvenoj mreži X je ponudio Poirieru napad na titulu u lakoj kategoriji:

‘‘Dustin Poirier je prihvatio ogroman rizik večeras i završio kao pobjednik i izgledao odlično. Dustin protiv Islama u lipnju, pogotovo jer svi ostali već imaju borbu. Ako je UFC u redu s ovim, Islam je također u igri‘‘, napisao je Abdelaziz.

Istina je da i Makhachev silno želi nastupati u šestom mjesecu na priredbi koja će se održati u Saudijskoj Arabiji, ali nema previše opcija za protivnika. Većina potencijalnih protivnika ima nastupe nekad oko tog datuma, tako da bi Poirier mogao biti idealna opcija.

UFC u Saudijsku Arabiju dolazi 22.6., a tamo im Makhachev jednostavno treba. Vidjet ćemo hoće li Poirier prihvatiti poziv i još se jednom okušati u borbi za titulu lake kategorije.

Linker
25. travanj 2024 23:51