UFC

Dustin Poirier odgovorio Conoru McGregoru: ‘Može! Opet ću te nalupati i začepiti ti usta, možda zauvijek zašutiš!‘

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
Poirier je nedavno izjavio da bi se vrlo rado borio na UFC-u 300

Dustin Poirier se ne slaže s Conorom McGregorom da je njihova četvrta borba "obavezna", ali to ne znači da ju on ne želi. McGregor je nedavno izjavio da bi se opet trebao boriti s njim je nije zadovoljan na koji je način trilogija završila.

Nakon što je Irac dobio prvi susret nokautom u prvoj rundi na UFC-u 178 u rujnu 2014., skoro sedam godina kasnije na UFC-u 257 u siječnju 2021. Poirier će se iskupiti kada ga je nokautirao u drugoj rundi.

Shodno tomu iduća logična stvar bila je trilogija u srpnju iste godine koja je završila pravim antiklimaksom kada je McGregor pretrpio lom noge na kraju prve runde što je zaustavilo borbu. Irac od tada nije ušao u kavez više od dvije godine, ali planira svoj povratak u oktogon 2024. godine, vjerojatno protiv Michaela Chandlera.

Taj put do još jednog okršaja s Poirierom trenutno nije jasan, ali "The Diamond" je rekao da će vidjeti što će biti ako UFC stavi ugovor ispred njega.

"Vjerojatno bih rekao da – pokušat ću ga ušutkati jednom zauvijek. Čak i da ga ponovno išamaram i dalje će brbljati pa ćemo vidjeti. Jesu li on i Chandler službeni? Ne znam što se događa, ali to je velika borba. Naše rivalstvo je 2-1 u moju korist. Zapravo ne vidim drugi razlog za to, ali bila bi to velika borba."

Poirier trenutno nema zakazanu borbu. Posljednji put se borio u srpnju, gdje je pretrpio poraz nokautom u drugoj rundi od Justina Gaethjea u njihovom revanšu za "BMF" pojas na UFC-u 291. Također, 34-godišnjak je nedavno rekao za MMA Junkie da bi bio otvoren za borbu na UFC 300, koji se očekuje u travnju. Spominjala se i trilogija s Gaethjeom, ali tek treba vidjeti što će biti.

Linker
24. travanj 2024 21:06