UFC

(FOTO) Ratnici! Felder i Hooker pozirali u bolnici nakon okršaja za pamćenje!

Dan Hardy, Paul Felder i Dan Hooker
 screenshot
Nakon što su Dan Hooker i Paul Felder odradili sjajnih 25 minuta bespoštednog okršaja i time zajahali na mjesto najbolje borbe u 2020. godini do sada, oni su zajedno i otpremljeni u bolnicu gdje je nastala fotografija za povijest.

25 minuta najbolje MMA borbe 2020. godine do sada. Tako se u jednoj rečenici može opisati ono što su pružili Dan Hooker i Paul Felder u glavnoj borbi UFC Fight Nighta 168, održanog proteklog vikenda u novozelandskom Aucklandu. Hooker je pobjedu uzeo podijeljenom odlukom sudaca, no nitko ne bi mogao prigovoriti niti da je ista otišla u ruke Feldera.

Kao dokaz kako su obojica dali sve od sebe najbolje svjedoče emocije na kraju borbe, ali i fotografija nastala u bolnici. Fotografija po uzoru na već legendarne fotografije koje su u sličnom stilu napravili Jon Jones i Alexander Gustafsson te Yair Rodriguez i Chan Sung Jung. Ratnici su, kao što možete vidjeti iz priloženog, pozirali čekajući svoj red za pregled, a Felder je uz fotografiju prigodno napisao: "Želiš li se utrkivati?"

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Sooo... Wanna race?

Objavu dijeli Paul Felder (@felderpaul)

Uz ogromne ovacije Felder je ispraćen i iz Octagona te kasnije iz dvorane, što je njegov menadžer zabilježio i objavio na Instagramu.

Odmah nakon borbe, "Irish Dragon" je izjavio kako je ovo bio možda i posljednji njegov nastup, budući da mu sve teže pada odvajanje od obitelji. Borbu je dočekao kao šesti borac ljestvice lake kategorije te nakon poraza od jedno mjesto slabijeg Hookera ne bi trebao doživjeti veći pad osim što će vjerojatno biti preskočen od strane Novozelanđanina. Ako odluči nastaviti karijeru, vrh mu je i dalje vrlo blizu te dostižan.

Linker
25. travanj 2024 05:45