UFC

Francis Ngannou poručio Jonesu: ‘Sjedi dolje i čekaj, dobit ćeš svoju priliku‘

 Francis Ngannou 

 PX Images/ABACA/Abaca Press/Profimedia
Svejedno mu je rekao da je veliki prvak

Već smo pisali o tome kako je Jon Jones na Twitteru ismijavao Israela Adesanyu zbog načina na koji je prozvao Alexa Pereiru. Naime, Adesanya je iskoristio referencu iz popularnog crtića ‘Frozen‘ što je Jonesu bilo urnebesno, no izgleda kako prvaku teške kategorije nije sjelo Jonesovo ismijavanje Adesanye.

Jon Jones još uvijek ništa konkretno nije rekao oko svoga povratka, osim nekoliko izjava kako bi radije uzeo Miočića nego Ngannoua za povratnički meč. Teško je iz toga donijeti neki konkretan zaključak jer konstanto proziva obojicu, a na Twitteru je ipak u većem ‘ratu‘ s Ngannouom.

Nakon što je Francis prvi puta stao o Adesanyinu obranu, Jones je napisao: ‘‘Vidi tamo Francisa kako brani Elsu, kako slatko. Mogu ostati neaktivan još dvije godine i vas dvojica me ne bi prestigli u onome što sam napravio u Octagonu.‘‘

Nekoliko dana nakon toga je bilo zatišje, a Francis je onda napisao: ‘‘Definitivno si odličan prvak ali se trebaš i ponašati tako. U redu je poštovati tuđe uspjehe, to od tebe ne oduzima ništa. Sjedi dolje, dobit ćeš svoju priliku.‘‘

Također se ne zna ni što je s Francisom. Trenutno se oporavlja od ozljede, a k tome još pokušava dobiti meč protiv Tysona Furyja u boksu. Vrijeme će pokazati hoćemo li gledati Francisa i Jonesa u UFC-ovom Octagonu.

Linker
27. travanj 2024 04:36