UFC

Francis Ngannou reagirao na Ganeovu pobjedu: ‘Teško je biti impresioniran ovime‘

Francis Ngannou

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Dobro je analizirao što se događalo

ivši izazivač i privremeni prvak Ciryl Gane sinoć je pred domaćom publikom u Parizu došao do nove pobjede. U trećoj rundi je tehničkim nokautom pobijedio Taia Tuivasu, no nije sve bilo tako jednostavno za tehnički odličnog Francuza.

Iako se razlika u tehnici vidjela, Tuivasa je ipak uspio baciti u nokdaun Ganea te ga skoro i završiti no Francuz je ipak preživio te je u trećoj rundi slavio te mu se rad u tijelo Tuivase isplatio.

Na Ganeovu pobjedu reagirao je i prvak Francis Ngannou.

‘‘Borba je bila uzbudljiva, bilo je jako puno akcije u njoj. U jednom trenutku smo mogli vidjeti da je borba bila 50-50, no prevagnula je na Ganeovu stranu što sam i očekivao. Dobar je u kontroli distance što je večeras uspio i primijeniti. Vidjeli ste te udarce u tijelo, oni su mu donijeli pobjedu. Bila je to strateška i tehnička borba‘‘, rekao je Ngannou.

Nastavio je: ‘‘Znam da je on odličan borac. Teško je odgovoriti na to pitanje o tipu kojeg sam pobijedio, odnosno jesam li impresioniran. On je ovdje s razlogom, borio sam se s njim jer je prvi izazivač. Da, dobar je, ali ja sam prvak. Teško je biti impresioniran ovime‘‘, zaključio je Francis.

Gane se ovom pobjedom vratio na pobjedničke staze nakon poraza od Ngannoua, no i sam je rekao kako je situacija u kategoriji trenutno komplicirana te da nije siguran što je sljedeće za njega.

Linker
07. svibanj 2024 20:11