UFC

Gaethje prognozira meč ispunjen nasiljem: ‘Nanijeti ću mu toliko štete da će ga doktor morati spasiti‘

BMF titula

 ALEX MENENDEZ/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA Alex Menendez/getty Images/profimedia
Trenutni BMF UFC-a uvjeren je da će ovaj meč biti najnasilniji do sada te kako ćemo vidjeti nešto što nikada prije nismo

UFC 300 ispunjen je vrhunskim borbama od početka do kraja, no najistaknutija borba je vjerojatno meč za pojas BMF-a između Justina Gaethjea i Maxa Hollowaya.

Činjenica da Holloway nikada nije bio u nokdaunu, a kamoli završen tijekom svoje karijere od čak 32 borbe, vrijedna je divljenja, no ovoga puta pred njega dolazi "The Highlight" koji ima potpuno drugačije namjere.

Justin Gaethje je s velikim poštovanjem prepoznao kvalitetu koju "Blessed" posjeduje i želi oslikati nasilnu sliku s bivšim prvakom perolake kategorije.

Holloway se vraća u laku kategoriju u kojoj se borio samo jedanput prije, izgubivši u svojoj borbi za privremeni naslov protiv Dustina Poiriera 2019. godine.

Prva borba za naslov BMF-a je završila liječničkom prekidom, 35-godišnji prvak predviđa da će se to ponoviti na UFC-u 300.

“Nitko ne privlači pažnju ja. Pokolj, kaos, vjerojatno nešto krvi i adrenalina koji kola mojim venama.” Gaethje je objasnio što očekivati.

Shvaćajući da je Holloway jedan od najizdržljivijih boraca ikad, Gaethje je rekao kako očekuje da će nanijeti toliko štete da liječnik mora uskočiti i prekinuti borbu.

"Max Holloway je legenda, vjerojatno jedini borac na u UFC-u koji je istinska definicija kada se radi o BMF-u i stoga imam puno poštovanja prema njemu."

"Međutim, ovo je moj posao i pokušat ću ga uništiti. Završit ću Maxa, možda neće zaspati na tradicionalan način, ali mislim da ću nanijeti dovoljno štete da će ga doktor morati spasiti." dodao je Gaethje.

Iako bi pobjeda nad bivšim prvakom u perolakoj kategoriji bila presudna za Gaethjea po pitanju napada na titulu lake kategorije, vjerojatno će morati pričekati da Islam Makhachev obrani svoj naslov protiv Dustina Poiriera prije nego što dobije još jedan pokušaj za napad na UFC-ovo zlato.

S druge strane, 32-godišnji Havajanac se nada da će ga ova pobjeda, koja bi mu bila treća u nizu, dovesti pred okršaj protiv Ilie Topurije za naslov prvaka u perolakoj kategoriji.

Linker
09. travanj 2024 15:06