UFC

Ian Machado Garry ispričao se fanovima, a zatim se dotaknuo loših komentara: ‘Otkrio sam da nisu stvarni‘

Ian Garry

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
U drugom mjesecu će se Garry boriti protiv Geoffa Neala na UFC 298 priredbi, a nadamo se kako tada nikakvih problema sa zdravljem neće biti

Ian Machado Garry također je trebao nastupiti na UFC 296 priredbi ranije ovog mjeseca, no zbog upale pluća to ipak nije bilo moguće. Njegov meč protiv Vicentea Luquea je propao, a Garry je otputovao kući i prije nego je priredba počela. Sada ima novog protivnika i novi datum, no ipak mu je žao što nije nastupio na PPV priredbi.

Puno loših i negativnih komentara je Garry dobio prije ovog zakazanog meča, a najveći broj njih se tiče njegovog životnog stila i njegove supruge. Garry se sada konačno javio nakon cijele ove priče, a osvrnuo se upravo na takve komentare.

‘‘Tjedan borbe nije prošao kao što je bilo planirano. Gripa se pretvorila u upalu pluća kada sam skinuo kilograme i po prvi puta u svojoj karijeri mi je UFC-ov liječnik zabranio nastup. Kada sam letio kući, upoznao sam puno fanova koji su ovdje doletjeli samo zbog mene. Je** ga. Ovo nije način na koji sam vas htio upoznati‘‘, napisao je Garry na svom Instagram profilu.

‘‘Želio sam napraviti šou više nego išta. Hvala vam za sve lijepe riječi, prekrasne poruke i svima koji su bili tu za mene. Možda ste pročitali i neke ‘hejterske‘ komentare online, ali otkrio sam da uopće nisu stvarni. U stvarnom životu vi zakažete letove, hotele, vozite se i pojavite se u Vegasu. Cijenim sve vas i obećavam vam da ću se ispuniti u veljači.‘‘

U drugom mjesecu će se Garry boriti protiv Geoffa Neala na UFC 298 priredbi, a nadamo se kako tada nikakvih problema sa zdravljem neće biti. Šteta za ovaj meč, no Neal isto tako nije lagan protivnik.

Linker
10. svibanj 2024 18:45