UFC

Ilia Topuria otkrio ime borca s kojim želi odmjeriti snage nakon Hollowayja: ‘Uvijek mi se sviđao njegov stav prema meni‘

Ilia Topuria 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Pobjednik između Ortege i Lopesa vjerojatno je sljedeći izazivač za titulu u perolakoj kategoriji, no i Topuria prvo mora proći pored Hollowayja ukoliko se želi boriti protiv nekoga od njih

Još od svog prvog nastupa u UFC-u, Diego Lopes počeo je oduševljavati fanove svojom atraktivnošću i fenomenalnim stilom borbe. Idućega mjeseca će Lopes konačno dobiti priliku boriti se protiv Briana Ortege, s kojim se već i trebao obračunati, no Ortega je meč otkazao na dan borbe.

Dan Ige uskočio je kao zamjena i pružio odličan meč, no izgubio je odlukom sudaca. Lopes će konačno dobiti priliku boriti se protiv bivšeg izazivača, a prvak Ilia Topuria vidi Lopesa kao budućeg izazivača i svoga protivnika ukoliko uspije svladati Ortegu:

‘‘Naravno, meč između Briana Ortege i Diega Lopesa biti će, vrlo vjerojatno, ‘title eliminator‘. Sviđa mi se taj stav kojeg donosi Diego Lopes. Uvijek je bio pun poštovanja prema meni, sviđa mi se kakav stav ima prema meni. Ako pobijedi, možda će upravo on biti sljedeći izazivač za titulu‘‘, rekao je Topuria za MMA Junkie.

Pitali su ga i s kim se želi boriti u sljedećem meču:

‘‘Možda je to Volkanovski, možda Diego Lopes, možda Brian Ortega. Iskreno, nemam pojma. Ali me ni ne zanima. Bit će puno gore za njih kada prime taj poziv i kada postanu svjesni činjenice da se moraju boriti protiv mene. To će biti vrlo teška noć za njih‘‘, rekao je.

Pobjednik između Ortege i Lopesa vjerojatno je sljedeći izazivač za titulu u perolakoj kategoriji, no i Topuria prvo mora proći pored Hollowayja ukoliko se želi boriti protiv nekoga od njih. To sigurno neće biti lagan zadatak, no na njemu je da dokaže sve ono o čemu govori u posljednje vrijeme.

Linker
05. rujan 2024 10:27