UFC

‘Taj čovjek ne zaslužuje dijeliti oktogon sa mnom. Trenutno ne predstavlja ništa osim droge i alkohola‘

Ilia Topuria

 Usa Today Network/Ddp Usa/Profimedia
Ilia Topuria odustao je od namjere da uđe u UFC-ov oktogon s Conorom McGregorom

Iako je Ilia Topuria još ne tako davno tvrdio kako bi borba s Conor McGregorom predstavljala ostvarenje njegovih snova, čini se kako je u međuvremenu ipak počeo sanjati neke nove snove. "El Matador", naime, više nema interesa za obračun s popularnim Ircem, za kojeg se ne zna ni hoće li se i kada, uopće vratiti u oktogon, a to je jasno naglasio u svom posljednjem javnom istupu.

"Želio sam to prije, ali sada mi se čini da je u mirovini. Koliko se dugo već nije borio, tri ili četiri godine? Jednom ću ga ponovno vidjeti u igri, ali trenutačno ne zaslužuje dijeliti oktogon sa mnom. Ja sam svjetski prvak, bio je i on, ali sada je nitko, nije čak ni rangiran", oštro je rekao vlasnik pojasa UFC-ove perolake divizije u intervjuu za MMA Junkie pa istaknuo kako su pred njim značajniji mečevi od onog s "Notoriousom":

"Čekaju me veće borbe. Borba s Maxom Hollowayem je veća, borba sa Seanom O‘Malleyjem je veća, borba s Islamom Makhachevom je veća. Conor trenutačno ne predstavlja ništa drugo osim droge i alkohola".

Podsjetimo, Topuria će upravo protiv spomenutog Hollowaya braniti svoj naslov "featherweighta" u glavnoj borbi večeri UFC 308 priredbe koja će se 26. listopada održati u Etihad Areni (Abu Dhabi, Ujedinjeni Arapski Emirati).

Linker
27. kolovoz 2024 08:43