UFC

Izboden menadžer Stipe Miočića: U obiteljskoj kući ga napao vlastiti brat, stabilno je

Miočić i Walter

 Screenshot (twitter, Jim Walter)
Bratu prijeti smrtna kazna zbog ovog čina

Iz svijeta MMA-ja nam ovog puta dolazi jedna tragična priča. Naime, poznati menadžer Jim Walter napadnut je od strane svog brata te se trenutno nalazi u bolnici s teškim ozljedama, dok su mu majka i baka preminule od posljedica napada.

Jim Walter, inače poznati menadžer koji je bio zadužen za vođenje karijera mnogih poznatih boraca kao što su Stipe Miočić, Anthony Smith, Chris Weidman, napadnut je nožem u svom domu prilikom čega je zadobio teške ubodne ozljede, no stanje mu je trenutno stabilno usprkos vrlo teškim ozljedama.

Za napad je odgovoran njegov brat Joseph, koji je odmah nakon incidenta odveden u istražni zatvor, dok su Jim, majka i baka prevezeni u bolnicu. Nažalost, njih dvije su preminule od posljedica napada, dok je Jim trenutno stabilno.

Napadaču Josephu se također trenutno pruža medicinska pomoć u zatvoru, no postoji mogućnost da će biti osuđen na smrtnu kaznu zbog dijela koje je počinio. Poznati MMA novinar Ariel Helwani se oglasio na svom Twitter profilu:

‘‘Jim je stvarno odličan lik, znam ga godinama i ne mogu vjerovati. Proveo sam malo vremena s njegovom mamom prije druge borbe Stipe i DC-a. Šokiran sam ovim događajima, ne mogu vjerovati da se ovo dogodilo. Držite Jima i njegovu obitelj u mislima.‘‘

Zaista je strašno da se ovakve stvari događaju, a mi se nadamo kako će se Jim oporaviti od ovog horora.

Linker
08. svibanj 2024 06:53