UFC

Jailton Almeida: ‘Tri runde idu u korist Blaydesa, ali pobijedit ću. Nakon toga želim Aspinalla i njegovu titulu‘

Jailton Almeida 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Ukoliko pobijedi i Blaydesa, nitko mu neće moći osporiti da je definitivno jedan od izazivača u teškoj kategoriji

Ovoga nas vikenda na UFC 299 priredbi čeka prava teškaška poslastica. Jailton Almeida i Curtis Blaydes će se konačno naći u kavezu, a borba im je već jednom propala nakon što se Blayes ozlijedio i povukao. Derrick Lewis je uskočio kao zamjena te ga je Almeida pobijedio, a zatim je dogovoren novi datum.

Tada su Blaydes i Almeida trebali predvoditi priredbu, što znači da su se trebali boriti na pet rundi. Sada će borba biti na tri runde, a Almeida smatra kako to samo ide u prilog Blaydesu:

‘‘Ništa se nije promijenilo, on je i dalje isti borac. Kamp je bio isti. Jedino to je drugačije, a ja mislim da imam kondicije za 10 rundi. Blaydes se uvijek ispuše u četvrtoj i petoj. Borba na tri runde je prednost za njega, ali mislim da će na kraju rezultat biti isti. Ja ću iz kaveza izaći kao pobjednik‘‘, rekao je Almeida za BJpenn.

‘‘Nadam se da ću napasti Toma Aspinalla i njegovu titulu nakon ovoga. Bit ću u nizu od 16 pobjeda i u UFC-u ću imati 8-0. Tako da, mislim da zaslužujem napad na titulu. Možda u Brazilu na UFC 301? Ja sam za. Možda u Manchesteru? To isto može‘‘, pojasnio je.

Ukoliko pobijedi i Blaydesa, nitko mu neće moći osporiti da je definitivno jedan od izazivača u teškoj kategoriji. Kako god, mnogi smatraju da mu je Blaydes stilski noćna mora jer se radi o izuzetno snažnom hrvaču kojeg Almeida neće toliko lako moći rušiti kao prethodne protivnike.

Linker
26. travanj 2024 20:00