UFC

Jake Paul pozvao borce da slijede Ngannoua: ‘Napustite UFC i dođite u PFL, moći ćete i boksati!‘

Jake Paul

 USA TODAY Sports/ddp USA/Profimedia
Paul je možda propustio činjenicu da borac prvo mora biti popularan i poznat kako bi uopće mogao razmišljati o boksačkom meču protiv nekog poznatog boksača

Meč između Francisa Ngannoua i Tysona Furyja vruća je tema u posljednjih nekoliko tjedana, a konačno smo dobili i službenu potvrdu da će se meč održati. Dobio je tako Ngannou ono što je najviše želio, odnosno veliki boksački meč i veliku zaradu koja će mu od njega doći.

Jake Paul je jučer ponovno podržao ovaj meč, a s obzirom da je u lošim odnosima s UFC-ovim predsjednikom Danom Whiteom, takav stav ne čudi. Osim toga, rekao je kako se nada da će još boraca napustiti UFC i sreću potražiti u boksu.

‘‘Nitko nije kritizirao Mayweathera kada se vratio iz mirovine da se bori protiv McGregora za stotine milijuna dolara, ali iz nekog razloga, svi žele kritizirati Tysona Furyja. Sretan sam zbog Ngannoua jer mislim da ispisuje povijest i UFC borcima pokazuje da mogu zaraditi jako puno novca samo ako preuzmu odgovornost za svoju sudbinu. Isto to radi i Nate Diaz‘‘, rekao je Paul za MMA Junkie.

‘‘Ovo će biti najveća plaća za Natea Diaza, a isto vrijedi i za Francisa. Nadam se da će više boraca slijediti to i napustiti UFC i doći u bolju organizaciju kao što je PFL, gdje će moći i boksati. Oni su MMA borci, ali i dalje mogu boksati. Nadam se da će više boraca slijediti njihove korake‘‘, dodao je.

Paul je možda propustio činjenicu da borac prvo mora biti popularan i poznat kako bi uopće mogao razmišljati o boksačkom meču protiv nekog poznatog boksača. Nemaju svi taj luksuz jer nemaju veliko ime, tako da su ove izjave pomalo i nerealne.

Linker
08. svibanj 2024 03:24