UFC

Jamahal Hill i Alex Pereira sve se više prozivaju: Hill najavio pobjedu nokautom, ‘Poatan‘ se oglasio

Jamahal Hill i Alex Pereira

 Screenshot (youtube, Ufc)
Prvaci UFC-ove poluteške i srednje kategorije pokazuju interes za međusobnim obračunom

Odmah nakon što je završio meč između Jamahala Hilla i Glovera Teixeire, MMA javnost počela je stvarati narativ oko potencijalne borbe između Alexa Pereire i Jamahala Hilla.

Pereira je jako dobar prijatelj i sparing partner Glovera Teixeire, a kamere su zabilježile kako je pomno promatrao Hilla tijekom proglašenja pobjednika nakon meča između Glovera i Hilla. Vrlo brzo je Hill dobio priliku prokomentirati potencijalni obračun s Pereirom, a u intervjuu s Jamesom Lynchom, Hill je bio vrlo direktan.

‘‘Pričaju da bi on mogao preći u višu kategoriju. Kad god se odluči za to, samo neka dođe, nokautirat ću ga. Gledao sam njegov meč uživo (protiv Adesanye). Respektiram Izzyja, ali ja bih nokautirao Pereiru.‘‘, poručio je Hill.

Naravno da nije trebalo dugo proći da njegovi komentari dođu do samog ‘‘Poatana‘‘, a Pereira je direktno prozvao Hilla putem Instagrama. Jamahal je zapravo objavio šaljivi video u kojem odgovara na prozivku od strane Jirija Prochazke, a Pereira je u komentarima prozvao Hilla.

‘‘Čuo sam da je Prochazka ozlijeđen. Što kažeš da mene nokautiraš?‘‘, napisao je ‘‘Poatan‘‘.

I tu prozivke nisu stale. Hill je nedugo poslije gostovao u MMA Houru, a voditelj Ariel Helwani pročitao mu je komentar Alexa Pereire. Novi prvak UFC-ove poluteške kategorije iskazao je interes za obračunom s Pereirom.

‘‘Možemo to dogovoriti. Ako želi preći u višu kategoriju i okušati svoju sreću, naravno da pristajem. Nikog se ne bojim. Ozbiljno pristupam izazovu i to mi daje dodatni poticaj da ga razbijem.‘‘, poručio je Hill.

‘‘Sweet Dreams‘‘ je dodao kako bi bilo logično da Pereira prvo brani titulu u srednjoj kategoriji protiv Whittakera i Adesanye, a Jamahal je svjestan da bi i on u tom periodu morao braniti svoju tek osvojenu titulu. Nakon toga, odluči li Pereira preći u višu kategoriju, Hill nema apsolutno ništa protiv međusobnog obračuna.

Nemojte se iznenaditi ako UFC ovaj meč ugovori vrlo brzo, jer ovdje se očito stvorila vrlo zanimljiva priča u kojoj bi Alex Pereira išao osvetiti svog mentora i prijatelja, a dobio bi priliku postati i prvakom dvaju različitih težinskih kategorija.

Linker
22. travanj 2024 09:57