UFC

Jamahal Hill o meču između Prochazke i Pereire: ‘Vidjet ćemo tko će čuvati tron dok se kralj ne vrati‘

 Jamahal Hill 

 AGIF/ddp USA/Profimedia
Tko god u jedanaestom mjesecu uzme pojas, bit će odličan meč za Hilla jednom kada se oporavi

Dana White nas je neki dan razveselio viješću da će na UFC 295 priredbi, koju inače predvode Miočić i Jones, nastupiti i Jiri Prochazka protiv Alexa Pereire u meču za titulu poluteške kategorije. Bit će to sunaslovna borba večeri u kojoj će upražnjeno mjesto prvaka konačno dobiti svog vladara, a tko će to biti, saznat ćemo u jedanaestom mjesecu.

Do ove situacije došlo je prije svega ozljedom Jamahala Hilla, koji se ozlijedio dok je bio prvak te je, u nastojanju da ne zadržava kategoriju, pojas napustio. Sada će se za njega boriti dvojica bivših prvaka, a Hill je rekao da će mu pobjednik pojas samo čuvati dok se ‘‘kralj ne vrati‘‘:

‘‘Vidjet ćemo tko će čuvati prijestolje dok se kralj ne vrati. Ovo budi neke osjećaje u meni. To će me i službeno skinuti s trona ove kategorije. Vjerujem da je dosta ljudi bilo zbunjeno oko cijelog ovog procesa i kako to ide. Kada je Jiri napuštao pojas, to se sve odigralo odmah jer je i bila već najavljena borba za upražnjeni pojas‘‘, rekao je Hill na svom YouTube kanalu.

‘‘Ovo su dva borca s kojima se definitivno želim susresti kao prvak. Također, i dalje se snjima namjeravam obračunati kad se vratim. Samo mrzim činjenicu da će jedan izbaciti drugoga iz cijele priče‘‘, dodao je.

Još se uvijek ne zna kada će se Hill točno vratiti jer je doživio uistinu tešku ozljedu gležnja te je i podvrgnut operaciji. Tko god u jedanaestom mjesecu uzme pojas, bit će odličan meč za Hilla jednom kada se oporavi.

Linker
17. svibanj 2024 13:20