UFC

Jeremy Stephens o Drakkaru Kloseu: ‘Ne toleriram način na koji se ponio‘

Jeremy Stephens
 Screenshot (youtube, Mma Junkie)
35-godišnji UFC-ov veteran i dalje vrti priču kako je Drakkar Klose kriv za otkazivanje borbe

Drakkar Klose i Jeremy Stephens trebali su se boriti 17. travnja na UFC on ESPN 22 priredbi. Međutim, Stephens je tokom sučeljavanja nakon vaganja snažno gurnuo Klosea koji je zadobio ozljedu vrata te potres mozga. ''Lil Heathen'' nije pokazao nimalo suosjećanja niti se osjećao krivim za svoj postupak, a nedavno je čak i likovao nad ozljedom Klosea te je izjavio kako smatra da je pobijedio tu borbu. Stephensa ovog vikenda čeka borba protiv Mateusza Gamrota, a na konferenciji za medije ponovno se dotaknuo Drakkara Klosea i spomenutog incidenta.

''Nikada više ne bih prihvatio borbu protiv njega (Klosea). On je imao odličnu priliku boriti se u sunaslovnoj borbi. Nikada ne bi dobio takvu šansu da nije bilo mene. Ne toleriram način na koji se ponio. Ako uspije pobijediti svoje borbe i popne se na ljestvici, onda bi se mogli boriti. No iskreno, ne želim tu borbu. Ionako bih ga nokautirao i nastavio dalje.'', rekao je Stephens koji očito ne nije oduševljen idejom da bi borba njega i Klosea sada privukla puno veći interes nakon svega što se dogodilo između njih.

Podsjećamo, Drakkar Klose poprilično je bio ljut i razočaran cjelokupnom situacijom, a za MMA Fighting dao je izjavu još u travnju te je rekao:

''Dana White tvrdi da je to bio potez divljaka. Gledao sam neki intervju gdje je govorio kako je Jeremy divljak (u pozitivnom kontekstu, op.a.). Za mene je to bio prljav potez. Smatram da su me trebali isplatiti i za nastup i za pobjedu. Pojavio sam se tamo, sve sam odradio profesionalno. On je taj koji je zasrao, ne ja. Bio sam strašno ljut. Bila je to velika prilika za mene, da dođem tamo i pobijedim ga u sunaslovnoj borbi večeri. Ljuti me što ljudi misle da nisam stvarno bio ozlijeđen. Želim mu se osvetiti na ulici i ako ga sretnem, kunem se da ću ga dohvatiti.'', izjavio je tada Drakkar Klose.

Pomalo je nejasno zašto Jeremy Stephens smatra da nije ništa loše napravio te ne vidi da je on isključivi krivac u cijeloj toj situaciji. Iskrena isprika popravila bi stvari, a njome bi poslao i puno bolju sliku o sebi. Još je nejasniji Dana White koji je u cijeloj priči okrivio UFC-ova matchmakera Seana Shelbyja koji je stajao između dva borca. Ponašanje Stephensa je za svaku osudu, no naguravanja na vagi vidjeli smo puno puta. Problem je što Jeremy Stephens jednostavno ne vidi svoju krivnju ili se samo tako ponaša pred medijima.

Linker
18. travanj 2024 20:58