UFC

Jeremy Stephens likuje nad ozljedom Drakkara Klosea: ‘Pobijedio sam u toj borbi‘

Jeremy Stephens
 Screenshot (youtube, Maclife)
Drakkar Klose i Jeremy Stephens trebali su odmjeriti snage 17. travnja ove godine

Sredinom travnja ove godine održala se UFC Vegas 22 priredba koju su predvodili Robert Whittaker i Kelvin Gastelum. U sunaslovnoj borbi večeri nastupili su Andrei Arlovski i Chase Sherman, no originalno su Jeremy Stephens i Drakkar Klose trebali biti co-main borba. Nažalost, Klose je morao otkazati tu borbu zbog ozljede koju je izravno prouzročio Stephens.

Spomenuti dvojac odrađivao je sučeljavanje nakon vaganja, a Stephens je iznenadno odgurnuo svog protivnika. Nagli trzaj Kloseu je prouzročio ozljedu vrata te potres mozga. Dana White tada je izjavio da se radi samo o još jednom danu u životu ''divljaka'' te je okrivio UFC-ovog matchmakera Seana Shelbyja za nesretnu situaciju Stephens se u razgovoru za MMA Junkie osvrnuo na sami incident.

''Pobijedio sam u toj borbi. Zaradio sam ponešto novca i osjećam se kao pobjednik. Pojavio sam se, a on nije iako je tvrdio da će mi napraviti razne stvari. Na kraju krajeva, on je plakao. Trebao se pojaviti i odraditi borbu, ali nije. Nemam nikakve zle namjere prema 'Jaffaru' (Drakkaru) i njegovom timu. Prešao sam preko toga i mirno spavam. Izrazito sam sretan načinom na koji sam se pojavio tamo, istinski spreman na je*enu borbu. Dana White kaže da sam divljak, a ja sam došao tamo da to potvrdim kroz borbu. Gledajući moj tadašnji intervju možete vidjeti kako sam došao gladan te sam pobijedio.'', rekao je Jeremy Stephens u poprilično primitivnom osvrtu na sami događaj.

''Lil Heathena'' 17. srpnja čeka borba protiv bivšeg KSW-ova prvaka Mateusza Gamrota dok iduća borba Drakkara Klosea zasad nije poznata.

Linker
26. travanj 2024 05:47